Shopping Bonus

 -15% при покупка на обща стойност на и над 100 лв. и

 -20% на всички покупки на и над 160 лв.

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията Shopping Bonus е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само в периода от 12.10.2022 г. до 16.10.2022 г. на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки с изключение на:

    • продукти от категория Beauty уреди;
    • продукти от категория Коледни календари;
    • вече намалени продукти по други текущи промоции;
    • при закупуване на GIFT CARD;
    • продукти с онлайн цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE  и лейбъл DOUGLAS PRICE Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

» Отстъпката е в размер на -15% при покупки на стойност на или над 100 лв. и -20% при покупки на или над 160 лв. Преди изчисляване на отстъпката, от общата стойност на поръчката автоматично се изключва стойността на продуктите, които не са включени в промоцията.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 15% ще бъде начислена в кошницата след достигане на сума от 100 лв. от продукти, които участват в промоцията. Когато сумата достигне 160 лв. отстъпката ще се преизчисли и ще стане 20%.

» Поръчката на продукти от кампанията Shopping Bonus сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Отстъпките от кампанията не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.