SEMILAC Top No Wipe Real Color Топ лак

Ексклузивно
Код на продукта:
067417
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Топ лак
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
7ML
25,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Основна полза: ГРИЖА ЗА НОКТИТЕ Тип продукт: Топ лак Завършек: Гланц Цвят: Clear Вместимост: 7ML Beauty категория: РЕДОВНА ГРИЖА
Описание на продукта

Semilac Top No Wipe Real Color е топ лак без дисперсионен слой, който перфектно фиксира UV хибриден гел или гел маникюр. Топ лакът е цветово неутрален - не променя цвета на лака и обгръща ноктите с красив и дълготраен блестящ ефект.

Не е необходимо да избърсвате този продукт с почистващия препарат. Той е с малко по-тънка текстура от Semilac Top No Wipe, така че е по-ефикасен. Тъй като няма дисперсионен слой, можете веднага да нанесете пудрите Semiflash Mirror Metallic и Semiflash Chameleon. Разклащайте продукта преди всяка употреба.

Характеристики: Той не променя нюанса на лака за нокти - вече няма да има отенъци върху любимите ви цветове! Изключителна издръжливост и блясък Без дисперсионен слой - не е необходимо да избърсвате продукта

Начин на употреба
Нанесете Semilac Top No-Wipe Real Color върху добре втвърден слой цветен лак за нокти Semilac. Опитайте се да нанасяте тънък слой от продукта, който винаги трябва да се втвърдява под LED или UV лампа. Тъй като Semilac Top няма дисперсионен слой, не е необходимо да се избърсва с почистващ препарат.
Състав
Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Hydroxypropyl Methacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, p-Hydroxyanisole.
Напишете вашето мнение
Оценете: SEMILAC Top No Wipe Real Color
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.