SEMILAC T15 Top No Wipe Blinking Blue & Violet Flakes Топ лак

Ексклузивно
Код на продукта:
067432
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Топ лак
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
7ML
21,80 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Основна полза: ГРИЖА ЗА НОКТИТЕ Тип продукт: Топ лак Завършек: Гланц Цвят: BLINKING BLUE AND VIOLET FLAKES Вместимост: 7ML Beauty категория: РЕДОВНА ГРИЖА
Описание на продукта
Semilac Top No-Wipe Blinking Blue & Violet Flakes топ лак, чрез който дори в домашни условия може да придадете на любимия си маникюр ефектна промяна. В доказаната формула, която не се изтрива, са вградени хиляди различни по големина блестящи люспи в красиви нюанси на синьото и лилавото. Използван за завършващ ефект на ноктите, той ще добави блясък под формата на комбинация от приглушено синьо и дръзко лилаво. Използван при маникюр в тъмни цветове, той ще подчертае дълбочината на цветовете в дизайна, като лесно ще промени ноктите ви.
Начин на употреба

СТЪПКА 1: Нанасяне Ако сме нарисували шедьоври с цветен UV лак върху базовия слой можем да преминем към следващата стъпка от създаването на нашия дизайн. Върху цветния лак за нокти нанасяме хибриден топ лак и го втвърдяваме чрез лампа.

СТЪПКА 2: Втвърдяване След втвърдяване на горния слой маникюрът ви е готов! Можете да се насладите на цветен и траен маникюр, който ще ви съпътства в продължение на много седмици!

Състав
Acrylates Copolymer, HEMA, Pentaerythrityl Tetramercaptopropionate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Silica,Mica,p-Hydroxyanisole,CI77891.
Напишете вашето мнение
Оценете: SEMILAC T15 Top No Wipe Blinking Blue & Violet Flakes
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.