RUMI The Balm – Балсам За Премахване На Грим И Дълбоко Почистване ПОЧИСТВАЩ БАЛСАМ

Балсам за премахване на грим и дълбоко почистване
Рейтинг:
50% of 100
Код на продукта:
068657
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Балсам за премахване на грим и дълбоко почистване
Виж пълното описание
Няма наличност
100ML
39,00 лв.
Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: Тип продукт: ПОЧИСТВАЩ БАЛСАМ Какъв проблем решава: Почистване и тонизиране Основна полза: Почиства,Подхранва кожата Основни предимства на формулата : Без ацетон, Без парабени Пол: Дамски Вместимост: 100ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Почистващ балсам за лице, който разтваря дори тежък водоустойчив грим, замърсявания, слънцезащита и себум. Толкова нежен, че е подходящ за зоната около очите и за чувствителна кожа. При контакт с вода, бързо се превръща от масло в мляко. След почистване с балсама кожата е спокойна и хидратирана. Иновативното комбинация от масла таману, рициново и арган – свива порите и подпомага регенерацията на кожата.

Подходящ за метода за двойно почистване. Некомедогенен, подходящ за всеки тип кожа, включително мазна и акнеична.

Преди пускане в продажба, THE BALM e тестван от доброволци в продължение на 30 дни.

• 95% от доброволците споделят, че THE BALM почиства грима

• 86% от доброволците биха използвали THE BALM занапред

• 91% от доброволци биха препоръчали THE BALM на свои приятели

 

Доброволците споделят, че с малко количество (колкото грахово зърно) им е достатъчно, за да премахнат целия грим от лицето си. Доброволците споделят, че разтваря напълно дори водоустойчив грим. Почиства добре дори водоустойчива спирала, не изсушава кожата, особено околоочния контур. Споделят също, че не дразни на очите. Споделят, че след него кожата им не е опъната и изсушена, а мека, гладка, хидратирана, стегната и ухаеща невероятно.

Начин на употреба

Със сухи ръце (задължително е ръцете да са сухи) вземете балсам количество колкото нокът на палец. С леки масажни движения, за около 5 секунди, активирайте продукта между дланите си. Нанесете на сухо лице и очи, и масажирайте кожата до разтваряне на грима. Навлажнете дланите си и отново масажирайте лицето докато балсамът се превърне в млечна емулсия. Отстранете с гъбичка или кърпа, след което обилно измийте лицето с вода. След като свалиш грима си, почисти кожата и с любим продукт като Измивната пяна за лице с розова вода.

Да, THE BALM разтваря грима, но всички гримьори препоръчват почистване на кожата в 2 стъпки след нанасяне на грим, за да сме сигурни, че всички замърсявания са отстранени.

Състав
Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Coconut Alkanes, Olus Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Calophyllum Tacamahaca Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol
Оценка на потребителите
  1. Почистващ балсам за грим - Rumi
    Рейтинг:
    40
    Дълго време ползвах този продукт и бях направо пристрастена към него. От може би година започна да ми люти на очите. Дадох му шанс въпреки това, но не се получи и не бих го използвала повече

    Мнение от Милена Иванова,

  2. това е по-скоро масло
    Оставам със смесени впечатления от този продукт. Икономичен е, но е по-скоро като почистващо масло, от колкото балсам. След употреба кожата мека и нежна и усещането е приятно.
    Но не разбирам производителя. Според инструкциите продуктът има срок на годност 6 месеца след отваряне. Когато си получих пратката, установих, че кутийката е омазнена отвън. Т.е. не се затваря добре, а и срокът на годност беше размазан и не се четеше. Би следвало, при този срок на годност, продуктът да се предлага със защитно фолио. Започнах да го ползвам около два месеца след като го получих, при употреба усещам лека миризма, подобна на гранясало. Нямам представа дали това е нормална миризма на балсама от съставките или не.
    След време може да повторя продукта, стига да установя, че производителят е променил начина на опаковане.

    Мнение от Десислава,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: RUMI The Balm – Балсам За Премахване На Грим И Дълбоко Почистване
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.