RUMI Нощен Серум Против Бръчки Glow Серум

Нощен серум против бръчки за лице
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
068645
+7 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Еликсир за свежа и сияйна кожа Интензивна нощна грижа за мека и нежна кожа на сутринта
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
30ML
79,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: Тип продукт: Серум Какъв проблем решава: Първи бръчки Основна полза: Изглажда бръчките,Лифтинг ефект,Подмладява кожата,Против бръчки,Стяга кожата Основни предимства на формулата : Без ацетон, Без парабени Пол: Дамски Вместимост: 30ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Нощен серум против бръчки. Най-мощните масла от природата, с различни ползи, които са комбинирани да увеличават производството на колаген, така че кожата да сияе! Редки масла, които се използват от хилядолетия. Мощен комплес, който прави кожата мека, сияйна и блестяща.

GLOW лесно се абсорбира и се използва за лице, около очите, шията и деколтето. Маслата не омазняват кожата. Хидратират я и тя става мека и нежна, като на бебе. Кожата „изпива“ серума и поема ценните вещества.

 

 

***

Този най-иконичен продукт за Rumi Cosmetics, с който козметичният бранд стартира получи своето първо международно отличие от конкурса The 2022 Global Green Beauty Awards. Продуктът е Сребърен победител в категория Best Organic anti-ageing product.

 

Аромат: серумът има натурален аромат от етеричните масла. Преобладават нотките на безсмъртниче, тамян и здравец. Не се препоръчва при бременност заради етеричните масла в състава. Серумът PUGA е подходящ при бременност и кърмене. Не е подходящ при раздразнена кожа.

Начин на употреба
Вечер, върху измито и леко влажно лице. 3-5-7 капки се стоплят между дланите и нежно се нанасяt по лицето и около очите, а остатъка по шията и деколтето. Изчаква се 2-3 минути и ако има масло по лицето, се попива с горната част на ръката, за да се използва всяка капка от този безценен еликсир за мека и сияйна кожа. Серумът може да се използва и в комбинация с любим продукт. 1-2 капки се смесват с дневен или нощен крем.
Състав
Rosa Canina Fruit Oil* (масло от шипка), Borago Officinalis Seed Oil* (масло от семена на пореч), Camellia Oleifera Seed Oil* (масло от камелия), Opuntia Ficus-Indica Seed Oil* (масло от семена на кактус бодлива круша), Prunus Armeniaca Kernel Oil* (масло от семки на кайсия), Rubus Idaeus Seed Oil* (масло от малинови семки), Tocopherol (Витамин E), Pelargonium Graveolens Flower Oil* (етерично масло от здравец), Rosa Damascena Flower Oil* (етерично масло от цвят на българска роза), Helichrysum Italicum Flower Oil* (етерично масло от безсмъртниче), Boswellia Carterii Oil* (масло от тамян), Citronellol**; Geraniol**; Linalool**. *oт биологично земеделие **съставка на етеричното масло 97.3% био сертифицирани от всички 100% натурални от всички
Оценка на потребителите
  1. RUMI НОЩЕН СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ GLOW СЕРУМ
    Рейтинг:
    100
    Бях скептично настоена към серума, т.к. преди това прочетох негативно мнение в една козметична група във FB, но т.к. видях, че в сайта на Douglas e с намаление реших да го пробвам все пак. Като цяло ми добадна, попива бързо на моята кожа и сутринта порите са по-свити и усещам кожата си свежа. Бих пробвала и другите два серума на Руми.

    Мнение от Мариана К.,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: RUMI Нощен Серум Против Бръчки Glow
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.