RUMI Капки За Съвършена Кожа No Spots Серум

Капки за съвършена кожа
Рейтинг:
80% of 100
Код на продукта:
068656
+4 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Капки за съвършена кожа
Виж пълното описание
Няма наличност
30ML
45,00 лв.
Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: Тип продукт: Серум Какъв проблем решава: Пигментни петна и избелване на тена Основна полза: Избистря тена,Хидратира кожата,Придава блясък Основни предимства на формулата : Без ацетон, Без парабени Пол: Дамски Вместимост: 30ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

БЕЗ ПЕТНА. КАПКИ ЗА СЪВЪРШЕНА КОЖА

Продуктът съдържа нежни, естествени съставки. Водораслото на дъгата подпомага за изравняване на тена на кожата и подобрява естествения й блясък. Морският нарцис значително изчиства тъмните петна без да се отразява на естествения цвят на кожата.

 

Преди пускане в продажба, Капките за съвършена кожа са тествани от доброволци в продължение на 30 дни.

• 84% от доброволците споделят, че харесват как Капките за съвършена кожа се нанасят изключително лесно и попиват много бързо. Имат хидратиращо действие, кожата е обновена и мека.

• 61% от доброволците харесват консистенцията на Капките за съвършена кожа, защото е леко гъста (гелообразна) и не се разтича.

• 73% от доброволците биха препоръчали капките на свои приятели.

По време на 30 дневния тест доброволците споделят, че петната видимо са започнали да избледняват. Тенът на лицето им е станал по-равномерен. Капките за съвършена кожа действат хидратиращо на кожата и не я изсушават.

Начин на употреба
Измийте лицето си и го изсушете. Приложете сутрин и/или вечер като първа стъпка от рутината. Въпреки че тези капки могат да се използват за петна, нанасяйте ги по цялото лице, шия и деколте за най-добри резултати. След постигане на желаните резултати, използвайте веднъж дневно през цялата година, за да предотвратите повторна поява на тъмни петна.
Състав
Aqua, Glycerin, Cystoseira Tamariscifolia Extract, Pancratium Maritimum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Dehydroxanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Phytate
Оценка на потребителите
  1. Благодаря, NO SPOTS!
    Чудесни капки за съвършена кожа! Нанасят се лесно, попиват бързо, придават гладкост, свежест и мекота на кожата. Само след около месец употреба вече има изсветляване на петната. Тенът на кожата ми е по-свеж и равномерен. Препоръчвам ги горещо!

    Мнение от Пепа Христова,

  2. Приятно изненадана съм!
    От 1 месец използвам продукта. Имам петно на челото, което видимо избледня. Продължавам!

    Мнение от Преси,

  3. 0
    Рейтинг:
    40
    От едно цяло шише видим ефект нямаше. Ако имате петна и разчитате на този продукт, въобще не си го купувайте. Изсвеляващ ефект в такива случаи имат само сериозни пилинги и чист витамин С (а не серуми с вит. С!), нанасян всеки божи ден. От това обаче, разбира се, кожата се изсушава и зачервява. Но пък за един студен сезон ще си махнете петната.

    Мнение от Lumina,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: RUMI Капки За Съвършена Кожа No Spots
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.