REVOX B77 JUST Salicylic Acid 2% Peeling Solution Ексфолиант за лице

Пилинг серум със салицилова киселина 2%
Рейтинг:
89% of 100
Код на продукта:
056963
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Действа за отстраняване на мъртвите клетки, несъвършенствата и излишния себум, оставя кожата свежа и по-гладка.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: вторник, 07 май - сряда, 08 май
30ML
14,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Ексфолиант за лице Какъв проблем решава: акне, прекомерно омазняване, Несъвършенства Основна полза: Нежен химичен пилинг Основни предимства на формулата : Без аромати, Без ацетон, Без оцветители, Без парабени, Без аромати, Без сулфати Пол: Дамски Вместимост: 30ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Салициловата киселина е бета хидрокси киселина (BHA), получена от естествени източници като като кората на върба или сладка бреза, листата на гаултерията. Салициловата киселина е ефективен ексфолиант, който има способността да прониква в мазната кожа и дълбоко да почиства запушените пори. Киселината работи за премахване на мъртвите кожни клетки и прекомерния себум, което помага да се разкрие по-свежа и по-гладка кожа.

Този продукт е насочен към неравна и / или склонна към възпаления кожа. Комбинирайте с REVOX B77 JUST Подхранващ серум с арганово масло 100%, REVOX B77 JUST Подхранващ серум микс от масла, или REVOX B77 JUST Хидратиращ флуид с хиалуронова киселина 5% като част от вашата рутинна грижа за красотата, за да подхранвате и предпазвате кожата от пресушаване.

Начин на употреба

Нанесете 4-5 капки вечер на почистена и напълно подсушена кожа, избягвайки зоната около очите, и нежно масажирайте до пълно попиване. Изчакайте докато изсъхне, преди да нанесете следващ продукт.

 

Внимание: Не комбинирайте с други директни киселини. Не прилагайте върху чувствителна, лющеща се, или наранена кожа. За да избегнете пренасищане на кожата със Салицилова киселина, не ексфолиирайте преди ползването на продукта.

  • Препоръчително е да избягвате директно излагане на слънце и да ползвате слънцезащита докато ползвате REVOX B77 JUST Пилинг серум със салицилова киселина 2%.

Възможна е индивидуална непоносимост към продукта. При поява на дискомфорт, преустановете употребата му.

 

Преди първата употреба се препоръчва тест за чувствителност: нанесете 1-2 капки от продукта на малък участък в сгъвката на лакътя. Ако не се появи реакция до 24 часа, можете да ползвате продукта. Не нанасяйте на възпалена, изгоряла от слънцето или раздразнена кожа. Ако усетите бодене или парене, моментално изплакнете с голямо количество вода. Ако парещото усещане продължи, потърсете медицинска помощ.

Състав
Water / Aqua, Propylene Glycol, Sodium Salicylate, Salicylic Acid, Xanthan Gum, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Disodium EDTA.
Оценка на потребителите
  1. Страхотен продукт
    Деликатен, попива страхотно и е много нежен към кожата. Препоръчвам!

    Мнение от Наталия,

  2. Хубав продукт
    Продуктът е добър. Според мен е сходен, ако не и същият като салициловата киселина на The Ordinary.

    Мнение от Мина,

  3. Revox
    Серумът е страхотен,много съм доволна!

    Мнение от Гергана,

  4. Чудесен серум
    Серума е страхотен. Лек, нелепнещ и бързо попиващ. Толкова е деликатен, че позволява използването му всяка вечер. Грижи се добре за моята кожа и няма нужда да я ексфолирам повече от веднъж в седмицата. Ползвам го от много време и съм много доволна.
    Ако се колебаете между серумите на Revox, или тези на The Ordinary, изберете продуктите на Revox; използвала съм почти всички серуми на марката и смятам, че са в пъти по-добри, от тези на The Ordinary.

    Мнение от Tanya,

  5. Доволна съм
    Доволна съм

    Мнение от temenujka,

  6. Ревокс салицилова киселина
    Вече 2-3 пъти го нанасям и имах излющване на носа, но не е нищо фрапиращо. Явно кожата ми се напасва с него. Продължавам да го използвам и се надявам на добър резултат.

    Мнение от Мария,

  7. .
    Не виждам да върши някаква работа..

    Мнение от Емануил,

  8. REVOX B77 JUST Salicylic Acid 2% Peeling Solution
    Добър серум за акнеична и мазна кожа,много хубаво попива и не е мазен.

    Мнение от Е.Х,

  9. Много добър продукт
    Рейтинг:
    100
    Втора опаковка си взех днес. Определено съм доволна много, при хора с акне и мазна кожа има много добро действие. Суши самите образувани пъпки, лицето не се омазнява, попива бързо и държи кожата чиста по-дълго време. Ползвам го всяка вечер. Първите два дни имаше леко щипкане и излющване на кожата, явно докато добие толеранс. След това нямах никакви проблеми. До потребителката, която смята че това е AHA киселина, това е серум с BHA киселина. Салицила не е AHA киселина, както и няма как да бъде в по-голямо количество от 2%. Може да се информирате за разликите и ползите от 2- Та Различни вида киселини :)

    Мнение от Адрияна ,

  10. .
    В началото вършеше добра работа, но в последствие не толкова.

    Мнение от И.,

  11. Добър продукт
    Добре се справя с премахването на черните точки макар и да изисква време.

    Мнение от Сияна,

  12. ❤️
    ❤️

    Мнение от Илияна-Косара,

  13. REVOX B77 JUST Salicylic Acid 2% Peeling Solutio
    Рейтинг:
    60
    Здравейте, този серум премахва ли пигментни петна или за тях да ми препоръчате друг вид на същата марка.

    Мнение от Теди,

  14. REVOX B77 JUST Salicylic Acid 2% Peeling Solution
    Използвам продукта по 1-2 пъти седмично от около 3 седмици за проблеми с акне. Нямам оплаквания, попива лесно, кожата ми след използване на продукта се усеща по гладка. За мен тази концентрация на AHA e слаба за ексфолиант, но цялостно продукта ми харесва.

    Мнение от Станимир,

  15. Добър продукт
    Рейтинг:
    100
    Използвам продукта не на всекидневна база, за сега нямам оплаквания за някакви негативни реакции, няма мирис, лека консистенция, която попива бързо в кожата. Мисля, че е доста щадящ вариант за ексфолиране и обновяване за чувствителни кожи. При мен го няма чувството на парене или някакви други реакции, които се появяват от други ексфолианти с АHA и BHA киселини.

    Мнение от Диана,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: REVOX B77 JUST Salicylic Acid 2% Peeling Solution
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.