RENORA Liquid Cream Soap Soft Care Течен сапун

Течен крем-сапун за ръце SOFT CARE
Код на продукта:
072117
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Превърнете всяко измиване на ръцете в любим ритуал за кожата и сетивата с луксозния течен крем-сапун за ръце от серията Renora Jasmine Body Line.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
500ML
9,90 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 24 М Тип продукт: Течен сапун Какъв проблем решава: Други Основна полза: Почиства Основни предимства на формулата : 0% Алкохол, Без оцветители, Без силикони, Без сулфати Пол: Дамски Вместимост: 500ML Beauty категория: ТЯЛО
Описание на продукта

Превърнете всяко измиване на ръцете в любим ритуал за кожата и сетивата с луксозния течен крем-сапун за ръце от серията Renora Jasmine Body Line.

Вълшебният жасминов аромат е истинска наслада за сетивата, а ултра-меката безсулфатна формула е специално разработена да почиства деликатно и да защитава кожата без да я изсушава.

Чаеното дърво и екстракът от Смрадлика съдържат всички ценни антисептични и почистващи свойства нужни за добрата хигиена на Вашите ръце. Натуралното масло от Бадем се грижи за дълбокото подхранване на кожата, а Млякото от Маслина я защитава и предотвратява нейното пресушаване.

Крем-сапунът е в практична опаковка с диспенсър, който улеснява ползването му. Една капка от него е достатъчна за да ви осигури почистване, защита и омекотяване – нежната грижа от която се нуждаят ръцете ви. Превърнете ежедневната хигиена на ръцете в удоволсвтвие за кожата и сетивата.

Начин на употреба
Нанесете малко количество от продукта на ръцете, смесете с вода и измийте, както обикновено. Изплакнете обилно с вода. Нежно почиства и оставя ръцете меки и деликатно ароматизирани. Съхранявайте продукта затворен, далече от отоплителни тела и от директна слънчева светлина, за да се запази качеството му.
Състав
ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, GLYCERIN, JASMINUM OFFICINALE EXTRACT, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL CINNAMATE, EUGENOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, AMYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SAICYLATE
Напишете вашето мнение
Оценете: RENORA Liquid Cream Soap Soft Care
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.