Предимства на Beauty Card

Когато изберете да станете притежател на Beauty Card, Вие:

- получавате достъп до ексклузивен свят със специални привилегии само за картодържатели;

- натрупвате Бюти точки и ги разменяте срещу талони за отстъпка с парична стойност или различни подаръци. Каталога с подаръците може да откриете ТУК.

- пазарувате с отстъпка от 10% на своя рожден ден, както и 3 дни преди и 3 дни след него (САМО във физическите ни магазини);

 - възползвате се от намаления само за вас, в специално обявени дни;

- получавате покани за събития на любими марки със специални консултации и условия за пазаруване.

- получавате информационни бюлетини за бюти новости и неустоими оферти.

 Beauty Card е Вашият персонален код за специален достъп в света на красотата. Посетете предпочитаната от Вас парфюмерия или заявете онлайн ТУК и се потопете в уникалния свят от аромати, грим и козметика.

Желаем Ви приятни мигове с Вашата Beauty Card.

Предимства:

  С всяка нова Beauty Card получавате талон за 10 лв. отстъпка

Натрупване на Бюти точки с всяка покупка 10 лв. = 1 БТ

Като лоялни клиенти получавате покани за намаления в специално обявени дни, валидни само за картодържатели. Възползвайте се и от актуалните специални цени на топ продукти с Beauty Card.

  Честит рожден ден! Като специален комплимент от нас на Вашия рожден ден получавате 10% отстъпка от стойността на своята покупка.Празнувайте с нас!
*Отстъпката за рожден ден не може да се прилага при онлайн поръчки.

  Бюлетини с информация за новости, промоции и актуални предложения.
Ексклузивни събития,организирани със специални условия за пазаруване само за картодържатели, покани за персонални консултации и грим уроци на водещи марки. Актуална информация за нови продукти и предстоящите ни промоции, събрана на едно място – в нашия бюлетин. Така ще може да винаги да бъдете в крак с най-новите тенденции в грима, ароматите и грижата за кожата. 

  Нашата програма за лоялни клиенти вече Ви дава възможност да размените своите Бюти точки за талони за отстъпка с парична стойност. Те могат да се ползват за покупка на желания от Вас продукт в парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE. Поради технически причини за момента талоните не могат да се използват при онлайн поръчки в https://douglas.bg. Може да разменяте Бюти точки и за атрактивни подаръци от престижни марки, аксесоари.

   Замяна на продукт без касов бон, ако при покупката му е използвана Beauty Card.

 

За да сте информирани за специални оферти и да получавате покани за топ събития, е важно Вашият имейл адрес и мобилен телефон да са актуални. 

 

ЗАЯВЕТЕ ВАШАТА BEAUTY CARD ТУК!

PPP

 

Beauty Card - вашата карта за красота и щастие. Лоялната ни програма и нашата Beauty Card правят шопинг изживяването още по-приятно! С всяка направена покупка, онлайн или във физическите ни магазини, вие трупате Beauty точки, които след това може да обмените за продукти от нашия каталог или талони за отстъпки на стойност от 5 лв. до 150 лв.

PPP

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.