Предимства на Beauty Card

Когато изберете да станете притежател на Beauty Card, Вие:

- получавате достъп до ексклузивен свят със специални привилегии само за картодържатели;

- натрупвате Бюти точки и ги разменяте срещу талони за отстъпка с парична стойност или различни подаръци. Каталога с подаръците може да откриете ТУК.

- пазарувате с отстъпка от 10% на своя рожден ден, както и 3 дни преди и 3 дни след него (САМО във физическите ни магазини);

 - възползвате се от намаления само за вас, в специално обявени дни;

- получавате покани за събития на любими марки със специални консултации и условия за пазаруване.

- получавате информационни бюлетини за бюти новости и неустоими оферти.

 Beauty Card е Вашият персонален код за специален достъп в света на красотата. Посетете предпочитаната от Вас парфюмерия или заявете онлайн ТУК и се потопете в уникалния свят от аромати, грим и козметика.

Желаем Ви приятни мигове с Вашата Beauty Card.

Предимства:

  С всяка нова Beauty Card получавате талон за 10 лв. отстъпка

Натрупване на Бюти точки с всяка покупка 10 лв. = 1 БТ

Като лоялни клиенти получавате покани за намаления в специално обявени дни, валидни само за картодържатели. Възползвайте се и от актуалните специални цени на топ продукти с Beauty Card.

  Честит рожден ден! Като специален комплимент от нас на Вашия рожден ден получавате 10% отстъпка от стойността на своята покупка.Празнувайте с нас!
*Отстъпката за рожден ден не може да се прилага при онлайн поръчки.

  Бюлетини с информация за новости, промоции и актуални предложения.
Ексклузивни събития,организирани със специални условия за пазаруване само за картодържатели, покани за персонални консултации и грим уроци на водещи марки. Актуална информация за нови продукти и предстоящите ни промоции, събрана на едно място – в нашия бюлетин. Така ще може да винаги да бъдете в крак с най-новите тенденции в грима, ароматите и грижата за кожата. 

  Нашата програма за лоялни клиенти вече Ви дава възможност да размените своите Бюти точки за талони за отстъпка с парична стойност. Те могат да се ползват за покупка на желания от Вас продукт в парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE. Поради технически причини за момента талоните не могат да се използват при онлайн поръчки в https://douglas.bg. Може да разменяте Бюти точки и за атрактивни подаръци от престижни марки, аксесоари.

   Замяна на продукт без касов бон, ако при покупката му е използвана Beauty Card.

 

За да сте информирани за специални оферти и да получавате покани за топ събития, е важно Вашият имейл адрес и мобилен телефон да са актуални. 

 

ЗАЯВЕТЕ ВАШАТА BEAUTY CARD ТУК!

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.