Предимства на Beauty Card

С Beauty Card вие получавате достъп до ексклузивен свят със специални привилегии само за картодържатели. Натрупвате Бюти точки и ги разменяте за талони за отстъпка с парична стойност. Пазарувате с отстъпка на рождения си ден. Възползвате се от намаления само за клиенти с карти в специално обявени дни. Натрупвате Бюти точки и ги разменяте за различни подаръци. Получавате покани за събития на топ бюти марки със специални консултации и условия за пазаруване. Получавате бюлетини за бюти новости. Beauty Card е вашият персонален код за специален достъп в света на красотата. Посетете предпочитаната от вас парфюмерия и се потопете в уникалния свят от аромати, грим и козметика.

Желаем Ви приятни мигове с Вашата Beauty Card.

Предимства:

 Натрупване на Бюти точки с всяка покупка 10 лв. = 1 БТ

Като лоялни клиенти получавате покани за намаления в специално обявени дни, валидни само за картодържатели. Възползвайте се и от актуалните специални цени на топ продукти с Beauty Card.

  Честит рожден ден! Като специален комплимент от нас на Вашия рожден ден получавате 10% отстъпка от стойността на своята покупка.Празнувайте с нас!
*За момента отстъпката за рожден ден не може да се прилага при онлайн поръчки.

  Бюлетини с информация за новости, промоции и актуални предложения.
Ексклузивни събития,организирани със специални условия за пазаруване само за картодържатели, покани за персонални консултации и грим уроци на водещи марки. Актуална информация за нови продукти и предстоящите ни промоции, събрана на едно място – в нашия бюлетин. Така ще може да винаги да бъдете в крак с най-новите тенденции в грима, ароматите и грижата за кожата. 

  Нашата програма за лоялни клиенти вече Ви дава възможност да размените своите Бюти точки за талони за отстъпка с парична стойност. Те могат да се ползват за покупка на желания от Вас продукт в парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE. Поради технически причини за момента талоните не могат да се използват при онлайн поръчки в https://douglas.bg. Може да разменяте Бюти точки и за атрактивни подаръци от престижни марки, аксесоари.

   Замяна на продукт без касов бон, ако при покупката му е използвана Beauty Card.

 

За да ви информираме за дните на намаление, за да ви каним на топ събития, за да сме в контакт с вас, е важно вашият имейл адрес и мобилен телефон да са актуални. Потвърдете ги на имейл и чрез SMS при издаването на картата и ще получите талон за пазаруване при нас на стойност 5 лв. Талоните за отстъпка могат да бъдат използвани само във физическите парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY | ZONE.

 

 

 

 

 

© 2021 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.