MORAVA® Craft Soap Honey Oat Milk Сапун

Крафт сапун за ръце и тяло Медени овесени ядки
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
072026
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Изцяло натурален ръчно изработен сапун, обогатен с мед, етерични и студенопресовани масла. Подхранва, почиства и прави кожата еластична и мека.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 09 май - петък, 10 май
100GR
6,90 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12 М Тип продукт: Сапун Какъв проблем решава: Почистване и тонизиране Основна полза: Почиства,Хидратира кожата,Ексфолира Основни предимства на формулата : 100% Натурална, 0% Алкохол, Без консерванти, Без парабени, Без аромати, Без сулфати Пол: Унисекс Вместимост: 100GR Beauty категория: ТЯЛО
Описание на продукта

Комбинацията от овесени ядки и мед го прави подходящ за суха и чувствителна кожа, а ароматите на лимон, портокал и кориандър ще накарат сетивата ви да се събудят. Нежно ексфолира и хидратира.

 

Нашият сапун е 100% натурален и ръчно изработен по така наречения ”студен метод”. Различен е от тези, които са масово произвеждани, тъй като съдържа в себе си естествено количество глицерин.

 

Случвало ли ви се е сапун да изсушава кожата ви?

Причината е, че в масово произвежданите сапуни глицеринът се отнема, за да може да се продаде отделно и да се ползва отново за козметични цели.

 

Глицеринът е натурален продукт, който се среща естествено в процеса на правене на сапуни, привлича и задържа водата, като по този начин има супер хидратиращо действие. Маслата, които ползваме са студено-пресовани. По този начин те са запазили всичките си невероятни и полезни свойства, за разлика от тези, които са рафинирани.

Крафт сапуните обичат да пият вода. За да издържи повече време, препоръчваме да го поставяте на сапунерник тип ”цедка”, за да може водата да се стича под него, а не да се задържа, и по този начин сапунът да омеква.

Начин на употреба

Втрийте на влажна кожа - има леко ексфолиращо действие. Изплакнете добре. 

 

 

  • Не съдържа палмово масло!
  • Да се избягва контакт с очите - при контакт да се изплакне обилно с вода.
Състав
Helianthus annuus seed oil , Butyrospermum Parkii butter, Cocos nucifera oil , Avena sativa kernel milk , Sodium Hydroxide (натриева основа - не присъства в крайния продукт), Ricinus Communis oil , Honey, Avena sativa kernel meal, Citrus limon peel oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Coriandrum sativum seed oil , Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Cinnamal*, Linalool*, Citral* * естествено съдържащи се в етеричните масла
Оценка на потребителите
  1. Супер
    Мирише приятно (но не на мед) и не изсушава кожата ми

    Мнение от Gergana,

  2. MORAVA® Craft Soap Honey Oat Milk
    Продуктите на "Морава" са сред моите любими. Освен страхотния аромат, този сапун не изсушава кожата, което е прекрасно :)

    Мнение от Ivelina,

  3. Приятен аромат и текстура
    Приятен аромат и текстура, оставя кожата по-гладка и свежа, подходящ за ежедневна употреба. Отношението цена-качество е много добро, особено за продукт с натурални съставки.

    Мнение от Диана,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: MORAVA® Craft Soap Honey Oat Milk
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.