RABANNЕВ продължение на почти шест десетилетия Rabanne има пионерска сила. Известна със своята авангардна мода и дръзки аромати, благодарение на своя основател Paco Rabanne, марката непрекъснато предизвиква конвенциите и разширява границите на радикалното себеизразяване. Разрушително.Освобождаващо. Иновативно. Модната къща продължава това наследство, прокарвайки нова ера в красотата. Създадена, за да дефинира новия световен ред на една дръзка бунтовническа генерация, Rabanne Beauty вдъхновява новите поколения да прокарват нови граници в творчеството. От модата до красотата, от Париж до света, марката се обръща към онези, които се осмеляват да изразят кои са.

Fame
Fame

Phantom
Phantom

1 Million & Lady Million
1 Million & Lady Million

Invictus & Olympea
Invictus & Olympea

 

 

Филтри
на страница
Страница
 1. RABANNE Fame
  Rabanne RABANNE Fame Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 154,00 лв. От 105,75 лв. Разлика: 48,25 лв.
 2. RABANNE 1 MILLION
  Rabanne RABANNE 1 MILLION Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 164,00 лв. От 112,55 лв. Разлика: 51,45 лв.
 3. RABANNE LADY MILLION
  Rabanne RABANNE LADY MILLION Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 211,00 лв. От 137,62 лв. Разлика: 73,38 лв.
 4. RABANNE Phantom
  Rabanne RABANNE Phantom Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 227,00 лв. От 141,85 лв. Разлика: 85,15 лв.
 5. RABANNE BLACK XS
  Rabanne RABANNE BLACK XS Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 213,00 лв. От 155,98 лв. Разлика: 57,02 лв.
Филтри
на страница
Страница

Купете парфюм Paco Rabanne онлайн на DOUGLAS.BG – aромати, които глезят сетивата

Парфюм Paco Rabanne: През 1965 г. испанският дизайнер Paco Rabanne основава в Париж модната компания, наречена на негово име. Още през 1969 г. той лансира на пазара първия си парфюм, наречен Paco Rabanne Calandre.

През 1973 г. е създаден Paco Rabanne Pour Homme - първият мъжки парфюм Paco Rabanne. Освен вълнуващи дамски и мъжки аромати, в гамата на марката могат да се намерят и подходящи допълнителни продукти на Paco Rabanne. Открийте очарователния парфюмен свят в онлайн магазина DOUGLAS.BG!

Парфюми Paco Rabanne - oткрийте грандиозните и иконични творения

Olympéa на Paco Rabanne е един от най-успешните аромати за жени. Името напомня за боговете на Олимп, а създаването на аромата е не по-малко божествено. Солена ванилия, жасмин, джинджифилова лилия и кашмир създават меко и женствено обаяние, което ще ви накара да се почувствате сякаш сте в облаците. С парфюм Paco Rabanne Lady Million марката създава още един съблазнителен аромат.

Ароматната композиция от малина, жасмин, портокал и мед убеждава със смесицата си от плодова свежест и топли кремообразни нотки. Lady Million Fabulous пък е кралица на нощта. Когато партито е в разгара си, тя е в нейната стихия - истински невероятна, облечена, така че да впечатли. Създадена да въплъти хипнотичната тръпка на музиката и енергичната радост от танца, Lady Million Fabulous е буен и пристрастяващ аромат, изпълнен с флорални вибрации и светлина, която искри сред мрак.

Открийте Paco Rabanne онлайн на DOUGLAS.BG – обгърнете тялото си в чувственост

В допълнителните продукти за грижа ще откриете и любимия си аромат. Поглезете кожата си с лосиона за тяло Paco Rabanne Olympéa. В гамата за грижа могат да се намерят и допълнителни продукти към ароматите Lady Million и Black XS за жени на Paco Rabanne.

Мъжките аромати се допълват от подходящи дезодоранти и део стикове Paco Rabanne. Независимо дали става дума за Paco Rabanne Pure XS или Invictus - вашият личен фаворит вече чака да бъде открит.

Пако Рабан парфюм - Мъжки аромати за победители

Когато става въпрос за мъжки парфюми, Пако Рабан парфюм One Million Men е на челни места в списъка с най-популярните парфюми. Комбинацията от мандарина, канела, мента, роза и кехлибар е вълнуваща и привлекателна - истинско пиршество за сетивата.

Флаконът на Paco Rabanne Invictus също е скъпоценен. Ако се вгледате по-внимателно в бутилката, тя ще ви напомни на чашата, от която са пили благородниците. Искрящият и мъжествен аромат на тоалетната вода е обогатен с допълнителни морски нотки с Paco Rabanne Invictus Victory и освежава през целия ден, а Paco Rabanne Invictus Platinum, от друга страна, убеждава с дълготрайния си и интензивен аромат.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.