ONE.TWO.FREE

one.two.free! разработва продукти с дълбоко действие за красива кожа в 3 прости стъпки. Ако кожата ви се нуждае от повече грижи, просто добавете още от 7-те стъпки. Тайната на продуктите се основава на ферментирали козметични съставки, чиито микромолекули проникват дълбоко в кожата и действат като супер мощен усилвател. Всички продукти са вдъхновени от рецепти за красота от Корея и принадлежат към категорията „Clean Beauty “.

Филтри
на страница
Филтри
на страница

One Two  FREE!

How to get that glow, girl!

#getthatglowgirl

 

 

one.two.free! – Грижа за лице на основата на ферментирали съставки – само с 3 лесни стъпки за сияен и красив блясък.

Здравей, нова кожа! Ритуалът грижа за кожата от one.two.free! е перфектен за Вашия начин на живот!

 

Създадена според принципите и стандартите на Clean Beauty марката  one.two.free! е достатъчно убедителна със своите продукти без парабени, силикони, сулфати и минерални масла. Тази нова марка се отличава с ферментирали съставки, които придават на кожата съвършен блясък. Ферментиралите съставки от зелен чай, круша, екстракт от цвят на жасмин, японска кайсия, нар и др. имат предимството, че могат да бъдат по-добре усвоени от кожата поради малкия си молекулярен размер. Тъй като имитират естествената функция на клетките, те имат особено нежен ефект и са идеални за чувствителна кожа.

С  one.two.free! можете да бъдете сигурни, че продуктите не са тествани върху животни и са cruelty-freeВ допълнение към тази политика на марката може да добавим и факта, че всички продукти са веган.

Всички опаковки на марката one.two.free! са произведени устойчиво и напълно рециклируеми. Преоткрийте красотата си и подсилете блясъка на Вашата кожа с one.two.free!

 

one.two.free! е нова Clean Beauty грижа за лице с ферментирали козметични съставки за сияйна и красива кожа в 3 лесни стъпки: почистване, подготовка и грижа. Супер просто, нали?

 

СТЪПКА 1: ПОЧИСТВАНЕ

Почистването определено е една от най-важните стъпки в грижата, защото помага на кожата да усвоява по-добре хранителните вещества. Ефективно почистената кожа е идеалната основа за следващите стъпки грижа. Miracle Oil Cleanser е любимия почистващ продукт от one.two.free! Почистете кожата надеждно и премахнете ефективно грима.

 

СТЪПКА 2: ПОДГОТОВКА

Подготовката е стъпката между почистването и грижата: тоникът Magic Toner и серумът Hyaluronic Power Serum хидратират и придават свежест на тена! Освен това продуктите от тази стъпка възвръщат баланса и нормалното ph на кожата.

 

СТЪПКА 3: ГРИЖА

Време за интензивна грижа! Нежният Hydra Power Gel от one.two.free! съдържа ферментирал екстракт от круша и хидратираща хиалуронова киселина. А кремът Ultimate Glow Cream осигурява супер блясък като в същото време намалява и фините линии.

Създаденият специално за деликатната зона около очите Eye Wonder Cream с ферментирали екстракти от  соя и високата концентрация на късо и дълговерижни хиалуронови киселини подхранва и изглажда  цялата зона, като намалява и подпухналостта.

 

И сега? Време е за  #getthatglowgirl! онлайн и в магазини Douglas Beauty zone.

© 2021 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.