Code Man

 

test

Филтри
на страница
 1. ARMANI BLACK CODE ДЕО СПРЕЙ до -20%
  Giorgio Armani ARMANI BLACK CODE ДЕО СПРЕЙ Део спрей
  Специална цена 60,80 лв. Редовна цена 76,00 лв.
 2. Armani Code Deodorant Stick до -15% Нов
  Giorgio Armani Armani Code Deodorant Stick Део стик
  Специална цена 61,20 лв. Редовна цена 72,00 лв.
Филтри
на страница

Купете Armani Code Homme в онлайн магазина DOUGLAS.BG – задължителната класика.

Има някои неща, които просто не могат да бъдат имитирани. Armani Code Homme определено принадлежи към тази категория. Никой двойник не се доближава до този италиански професионалист - съставките са твърде прецизно и деликатно съчетани. Акцентът е в композицията, която процъфтява благодарение на постепенното разгръщане на най-разнообразни аромати и е замислена точно в целта.

Можете да се докоснете до този изключителен аромат в онлайн магазина DOUGLAS.BG. Възползвайте се от ревютата и опита на други наши клиенти и преценете дали този ароматен бестселър би могъл да е подходящ и за вас или за вашия любим човек. Поръчката е много лесна - просто поставете желания артикул в кошницата си и направете поръчка. Ако искате да подарите Armani Code Homme, ние предлагаме безплатна опаковка с луксозна хартия и панделка. Пазаруването може да бъде толкова лесно. Добре дошли в онлайн магазина на DOUGLAS.BG!

Негово величество Armani Code Homme - Внимание, господа!

Изтънчен и задълбочен - така изглежда класическият Armani Black Code Homme, който съчетава най-привлекателните качества  на представителите на мъжкия пол. Неслучайно този парфюм има огромна общност от почитатели.

 • Многобройните съставки убедително се проявяват върху кожата: свеж лимон, деликатен бергамот и маслинов цвят са отговорни за чувствената част, докато лекият тютюн, дървото гаяк и зърната тонка усъвършенстват формулата с благородни аромати. Резултатът: мистериозната аура обгръща притежателя и осигурява невидимо привличане.
 • Интензивният аромат се предлага в различни варианти и може да се използва като дезодорант, душ гел или парфюмна вода.

Елегантен и искрящ, пълен с изненади и все пак класически – мъжкият Армани Код е абсолютен шедьовър. Сега е моментът и вие да се сдобиете с него, не мислите ли? Цялата необходима информация можете да намерите онлайн наDOUGLAS.BG. Забавлявайте се с разглеждането!

Купете Армани Код мъжки онлайн на DOUGALS.BG - подчертайте „италианското“ си отношение към живота

Армани Код мъжки – кодът на различното виждане за живота. Ако обичате темпераментния италиански дух и истинските джентълмени в перфектно съчетано облекло, не можете да подминете Armani Code Homme. Открийте го онлайн сега на DOUGAS.BG!

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.