ESSENCE

ESSENCE
Филтри
на страница
Страница
Филтри
на страница
Страница

Купете козметика Essence онлайн

Essence е част от немска семейна компания. Откакто е основана през 2001 г., марката Essence Cosmetics бързо се превръща в една от най-продаваните козметични марки в Германия. Причината за това не е само високото качество на продуктите. Ессенс се характеризира със своята коректност към своите служители, партньори и клиенти.

Essence грим - качество за всяка жена

Essence е нещо повече от козметична марка – тя е начин на живот. Компанията отдава голямо значение на качеството на своите продукти. Ессенс гарантира прозрачност на всеки свой продукт -  съставките винаги са изброени изцяло на етикета. Освен това Essence и неговият сестрински лейбъл CATRICE принадлежат към козметичната група Cosnova Beauty, които заедно се противопоставят на тестовете върху животни и разчитат на сътрудничество с европейски партньори. Всеки продукт на Essence - от спирала до лак за нокти,  отговаря на Регламента за козметика на ЕС и не съдържа вредни съставки.

Ессенс предлага артикули от почти всички козметични области. Открийте широката гама от:

  • Маникюр
  • Аксесоари
  • Грим за лице
  • Грим за очи
  • Грим за устни

И въпреки цялото това внимание на Ессенс към детайлите, едно нещо не се губи: достъпността на артикулите. Essence предлага качество за всяка жена. Марката ви подкрепя във вашата индивидуалност. С Есенс вие преоткривате себе си всеки ден и смело задавате нови тенденции. Цветните артикули ви придават нотка на жизненост. Жените от всички възрасти подчертават своята непринудена, момичешка страна с продуктите на Essence.

Купете ессенс онлайн на DOUGLAS.BG

С Essence вие преоткривате себе си всеки ден. Заблестете под светлината на прожекторите със страхотен тен, очи, устни и нокти! Essence означава разнообразие и качество. С продуктите на Essence едновременно разкрасявате и се грижите за себе си. Разгледайте онлайн магазина DOUGLAS.BG и открийте вашите лични фаворити от тренди марката сега!

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.