Dior

Fahrenheit

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Купете парфюм DIOR Fahrenheit - топъл аромат за мъже

Някога революционен, а сега класика - DIOR Fahrenheit впечатлява с уникален ароматен акорд от хармонични нотки на мандарина и виолетка, както и топли, мъжествени дървесни акценти. Изразителен и необикновен, емблематичният мъжки аромат подчертава класическия, но отличителен стил.

DIOR Fahrenheit – аромат, който предизвиква вълнуващо изживяване

Когато Fahrenheit се лансира от френската марка DIOR през 1988 г., неговата иновативна и неочаквана композиция се приема за крайъгълен камък. Триадата от плодови, флорални и дървесно-кожени аромати продължава да носи чара си и до ден днешен. Ето защо много мъже, които полагат грижа за стила си, разчитат на уникалната композиция от ароматни нотки на DIOR Fahrenheit - истински поразителен аромат. Освен несравнимото ароматно изживяване, флаконът му е емблематичен. Характерното преливане на цветовете предизвиква спомени за чувствени залези.

Хармонична композиция от мандарина, виолетки и кожа - това е DIOR Фаренхайт!

DIOR Fahrenheit ви кани на уникално ароматно изживяване със свежа хармония от сицилианска мандарина, успокояваща лавандула, лайка, искрящ лимон и средиземноморски бергамот. Дървесно-флоралната сърдечна нотка е на фино сандалово и кедрово дърво, деликатен жасмин, момина сълза и виолетки, както и пикантно индийско орехче. Съчетанието им създава вълнуващ, но хармоничен контраст с плодовите връхни нотки.

Луксозната и дълбока базова нотка на мускус, кожа и ветивер увенчава DIOR Fahrenheit като едно от най-разнообразните и вълнуващи ароматни творения. Особено специална е кожената нотка, която създава несравнимо усещане в комбинация със свежата мандарина и нежната теменужка. Тази комбинация се характеризира с уникалното взаимодействие на хладни и топли компоненти.

Купете иконичния мъжки парфюм DIOR Fahrenheit онлайн на DOUGLAS.BG

Благодарение на необикновения си аромат, парфюмът DIOR Fahrenheit е вечна класика, която вдъхновява с неочаквани комбинации и вълнуващи акценти. На DOUGLAS.BG може да откриете иконичния аромат в разфасовки от 50 мл и 100 мл. Не може да се наситите на впечатляващата ароматна композиция? Открийте луксозните рол-он и дезодорант, които обогатяват линията DIOR Fahrenheit.

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.