DERMACOSMETICS

DERMACOSMETICS
Филтри
на страница
Страница
Филтри
на страница
Страница

Dr. Susanne von Schmiedeberg – нова линия грижа за кожата срещу гликирането на кожата

Зад името на една от най-модерните линии грижа за кожата стои dr. Susanne von Schmiedeberg. Въз основа на повече от 15 години практически опит, тя е разработила цялостна концепция против стареене, която използва революционен подход: за разлика от конвенционалната грижа, нейните продукти не само защитават кожата от обичайните влияния на околната среда и признаците на стареене. Те противодействат на една от основните причини за стареене на кожата, която досега беше неизвестна за мнозина – „озахаряването“ или гликацията на кожните клетки. С активната съставка L-Carnosine тези продукти демонстративно освобождават колагеновите и еластиновите влакна от захарните молекули, т.нар. A.G.E., отговорни за процеса гликация, който преждевременно ускорява процеса на стареене. Така Вашата кожа възвръща своята еластичност и младежко сияние. Какво представлява гликацията на кожата и кожните клетки, и каква е холистичната грижа на линията на Dr. Susanne von Schmiedeberg може да разберете тук.

L-Carnosine

Учим децата, че захарта е вредна за зъбите – и с право. Други неприятни последствия като наднормено тегло, умора, диабет и др. са добре известни. Това, което е ново обаче, е осъзнаването, че захарта има отрицателен ефект и върху кожата ни. Как се случва това? Излишната захар в кръвта задейства биохимичен процес, нар. гликация, или озахаряване на кожата. Като част от този процес се създават т.нар. крайни продукти на напредналото гликиране /Advanced Glycation  Endproducts, съкратено A.G.E./  Те се захващат за влакната на колагена и еластина, слепват ги и кожата старее, губи своята сила и еластичност, блясъка и тонуса, ускорява се процеса на образуване на бръчки. Еластиновите влакна придават на кожата качеството еластичност, а колагеновите – твърдост и стегнатост. Слепването на влакната ги ограничава да извършват своята дейност и това се отразява на вида на кожата – губи блясък, отпуска се, появяват се първи линии, формират се бръчки, тя изглежда стара и уморена преждевременно.

Решението – чудото L-Carnosine

За щастие, тялото не остава беззащитно в този процес. То разчита на една чудодейна съставка, която е в състояние да го освободи от слепените колагенови и еластинови влакна, и да намали A.G.E. Тази съставка е L-Carnosine. Продуктите от линията  на Dr. Susanne von Schmiedeberg снабдяват кожата Ви с допълнителна порция вълшебство. Доказано, тя подобрява здравето и красотата на кожата.

L-Carnosine: Чудодейната съставка срещу стареене на кожата

L- Carnosine се състои от две аминокиселини – аланин и хистидин. Той е с всеобхватно действие по отношение процеса на стареене, като предлага и различни защитни функции. Най-голямото му предимство обаче е намаляване гликацията на кожата. Премахва захарните молекули от залепените колагенови и еластинови влакна, като така забавя процеса на стареене. Кожата Ви е отново стегната, гладка и младежки красива.

Предимства на L-Carnosine

L- Carnosine прави и още повече – той е високоефективен антиоксидант, който защитава кожните клетки от оксидантния стрес и свободните радикали. Свободните радикали са естествени метаболитни продукти, които се образуват в организма. Вредните влияния от околната среда като UV радиация, стрес, недоспиване, неправилно хранене водят допълнително до създаването на още повече свободни радикали. Тялото не може повече да се справя с тях и фаталната верижна реакция започва... L- Carnosine противодейства и на тази втора основна причина за преждевременно стареене на кожата като антиоксидант. Научните изследвания показват, че L- Carnosine подмладява старите ни клетки, помага на младите клетки да останат млади и намалява образуването на  A.G.E. и така забавя процеса на стареене на кожата.

Използвайте глобалното действие на L-Carnosine за Вашата кожа

С възрастта и годините концентрацията на L- Carnosine в тялото намалява. Частично, тази загуба може да бъде компенсирана за определено време чрез диета. За щастие, вече има и друг ефективен начин да се възползвате от тази вълшебна съставка – тя е в центъра на линията продукти на Dr. Susanne von Schmiedeberg.  L- Carnosine се бори с преждевременното стареене моментално, като действа и на причините в дългосрочен план. Резултатът: уникална и цялостна грижа против стареене, която помага на кожата да възвърне красотата, тонуса и сиянието си.

Грижа за лице от Dr. Susanne von Schmiedeberg

Защита и грижа за Вашата кожа в няколко лесни стъпки, с които имате завършен ритуал за красота като запазите кожата сияйна и млада.

 

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.