CHLOE

Свобода, лекота, женственост – това са принципите, върху които в Париж, преди повече от 60 години, е създадена марката Chloé. Днес визията за романтичен и естествен шик е заложена в колекцията от ежедневно облекло, аксесоари и аромати.

През 1975г. дебютира първото и емблематично ухание на марката, което и до днес продължава да предизвиква романтичната страна на жената Chloé.

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Купете парфюм Chloé онлайн на DOUGLAS.BG - от висококачествената дизайнерска мода до иновативните аромати

Парфюм Chloé - ентусиазмът към уникалния моден лейбъл Chloé, който се характеризира със специални кройки и несравнимо високо качество, варира от Грейс Кели до Бриджит Бардо. Но марката има още много какво да предложи, защото ароматите й са синоним на висша мода.

Ако търсите специален аромат, заложете на "Chloé Parfum". Без значение кой продукт изберете - Chloé винаги означава качество.

Chloé Parfum - дамски аромати, които подчертават вашата женственост

Марката Chloé е основана през 1952 г. от Габи Агион. Египетската шивачка развива любов към френската мода още като дете. През 1945 г. тя се премества със съпруга си в Париж, френската метрополия на Сена, и създава легендарния луксозен бранд. Модата и парфюмите на Къщата на Chloé подчертават женствеността на носещата ги дама по изискан и изключително елегантен начин. Парфюмите Chloé вдъхновяват със съблазнително ухаещи съставки.

В допълнение към класическите парфюми на Клое, онлайн на DOUGLAS.BG ще откриете новите и хитови Chloé Signature, Rose Tangerine и много други. Разгледайте ги сега и открийте своите любими.

Купете парфюм Клое - потопете се в света на ароматите на Chloé

Габи Агион утвърдява стандарти с модата си, които подчертават женствената страна на своята притежателка по игрив и чувствен начин. Характерни черти на дрехите са пищните и блестящи материи и умелите кройки, които извайват  фигурата. Чрез тях Chloé започва да се радва на световна популярност. Лесно ще забележите влиянието на френската метрополия. Дамските аромати от Къщата на Chloé отговарят на това твърдение. Спектърът варира от момичешки и романтични до съблазнителни и мистериозни. В допълнение към класиката, Chloé непрекъснато лансира нови парфюми. Така че можете да намерите подходящия аромат за всеки вкус. Оставете се да бъдете очаровани от ароматните творенията и се впуснете в търсене на любимото си Chloé.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.