Omnia

Филтри
на страница
 1. BVLGARI Omnia Crystalline Нов Douglas подарък
  Bvlgari BVLGARI Omnia Crystalline Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 141,00 лв. От 119,85 лв. Разлика: 21,15 лв.
 2. BVLGARI Omnia Amethyste Нов Douglas подарък
  Bvlgari BVLGARI Omnia Amethyste Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 141,00 лв. От 119,85 лв. Разлика: 21,15 лв.
 3. BVLGARI Omnia Coral Нов Douglas подарък
  Bvlgari BVLGARI Omnia Coral Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 261,00 лв. 221,85 лв. Разлика: 39,15 лв.
Филтри
на страница

Bvlgari Omnia Crystalline – ароматът, който пресъздава женствеността

Страстен и женствен парфюм, Bvlgari Omnia Crystalline на Bvlgari бързо се превръща в бестселър, неизменна част от деня за много дами. От 2005 г. насам Crystalline е част от фамилията аромати Omnia на италианската луксозна компания. Чувствен и цветен, дълготрайният парфюм носи усещане за свежест и лекота.

Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette - плодовият лукс

Тоалетната вода Булгари Омния е дълготрайна и привлекателна. През деня като нотка лукс в офиса, по време на пазаруване или обяд с приятели, Bulgari Omnia Crystalline ще ви придружава винаги, без да ви предаде. А пък вечерта комбинацията от плодова свежест и бяла дървесина е верен спътник, който ще остане във вашата и на околните памет за дълго време. Ще омагьосате партньора си с този специален аромат, който ви кара да мислите за пенливо вино и дълги летни нощи.

Безкрайната чистота – бутилката на Булгари Омния

Bvlgari Omnia Crystalline е знак за чистота, защото в Азия това символизират цветовете на лотоса, а той въплъщава всичко, което Bvlgari Omnia Crystalline изразява. Дизайнерската традиция на бижутерийната къща Bvlgari може да се види и в бутилката Omnia Crystalline. Опаковката е изчистена и семпла, в бяло. С медни букви се чете името на марката Bvlgari, а под него - името на серията. Когато извадите тоалетната вода от квадратната кутия, държите в ръцете си красив и оригинален флакон. По своята симетрична форма той наподобява кристал и е разделен на две гладки, свързани помежду си части. Горният диск служи и като капак за Bvlgari Omnia Crystalline. Бутилката напомня символа на безкрайността чрез пресичащите се кръгли линии - знак за сливането на минало, настояще и бъдеще.

Други акценти от къщата на Bvlgari

Ароматната серия Омния на Булгари е пионер на италианската луксозна марка от 2003 г. насам. Всички аромати са вдъхновени от различен скъпоценен камък и се характеризират с висококачествени компоненти, които правят всеки парфюм уникален.

 • Като чист лъч на слънчево изобилие, Bvlgari Omnia Golden Citrine е покана за ароматно пътешествие. Тропически аромат, синоним на лятна ваканция, който ще ви омае със сияйните си флорални нотки.
 • Плодовата и елегантна тоалетна вода Omnia Coral се предлага във флакон в кораловочервен цвят. Coral излъчва свеж аромат на годжи бери и хибискус. Дървесно, топло кедрово дърво и мускус допълват тази специална композиция, която е най-новото попълнение в серията парфюми Omnia.
 • При Bvlgari Omnia Pink Saphire олфакторното царство се разгръща с цитрусов, пенлив аромат на помело. Често припознавано с грейпфрута, сочното помело моментално възбужда сетивата. Нотката дори може да бъде усетена от вкусовите ви рецептори. Мултисензорното преживяване ви задържа в сладкия свят на помелото.
© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.