BVLGARI

Филтри
на страница
Страница
 1. BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel - Douglas до -22%
  Bvlgari BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 195,00 лв. От 113,88 лв. Редовна цена 146,00 лв. Разлика: 76,01 лв.
 2. Bvlgari Splendida Jasmin Noir - Douglas до -20%
  Bvlgari Bvlgari Splendida Jasmin Noir Парфюмна вода (EDP)
  Специална цена 156,00 лв. Редовна цена 195,00 лв.
 3. Bvlgari Omnia Crystalline - Douglas до -15%
  Bvlgari Bvlgari Omnia Crystalline Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 105,00 лв. От 64,99 лв. Разлика: 40,01 лв.
 4. Bvlgari Omnia Coral - Douglas до -20%
  Bvlgari Bvlgari Omnia Coral Тоалетна вода (EDT)
  От 116,00 лв. Редовна цена 145,00 лв.
 5. Bvlgari Goldea The Roman Night - Douglas до -22%
  Bvlgari Bvlgari Goldea The Roman Night Парфюмна вода (EDP)
  От 92,82 лв. Редовна цена 119,00 лв.
 6. BVLGARI Man Glacial Essence - Douglas до -22%
  Bvlgari BVLGARI Man Glacial Essence Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 228,00 лв. От 132,60 лв. Редовна цена 170,00 лв. Разлика: 85,01 лв.
 7. BVLGARI Man Glacial Essence After Shave Balm - Douglas до -22%
  Bvlgari BVLGARI Man Glacial Essence After Shave Balm Афтър шейв балсам
  Специална цена 70,20 лв. Редовна цена 90,00 лв.
 8. Bvlgari Man In Black - Douglas до -15%
  Bvlgari Bvlgari Man In Black Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 170,00 лв. От 115,39 лв. Разлика: 54,61 лв.
 9. Bvlgari Aqva Marine - Douglas до -20%
  Bvlgari Bvlgari Aqva Marine Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 200,00 лв. От 114,99 лв. Разлика: 85,01 лв.
Филтри
на страница
Страница

Купете парфюм Bvlgari в онлайн магазинa DOUGLAS.BG  

Гръцкият майстор на сребро Sotirios Voulgaris, който е наречен Sotirio Bulgari в  Италия, сбъдва своята мечта през 1884 г. - основава собствен магазин за бижута в Рим. Като напомняне за гръцкото си фамилно име, той заменя буквата "u" с "v". Така се ражда марката Bvlgari. През годините компанията се превръща в един от „големите играчи” за луксозни стоки.

В категорията бижута Bvlgari е една от най-големите и популярни компании в света. Етикетът е най-известен с цветни и екстравагантни творения от скъпоценни камъни, които често изобразяват животно или растение. Една от запазените марки е обработката «кабошон», с която Bvlgari умело инкрустират множество скъпоценни камъни. От 1992 г. марката Bvlgari започва да лансира и луксозни аромати. Подобно на бижутата, ароматите също символизират лукс и придават специална харизма на всеки, докоснал се до тях..

Парфюмни творения Булгари за жени - изпълнени с лукс и чувственост

Това, че Bvlgari с право е луксозна марка, се доказва и от изключителните козметични продукти, както и от висококачествените парфюми и тоалетни води. Всичко започва през 1992 г. с класическия аромат Bvlgari Au Thé Vert. Благодарение на зеления чай в сърдечната нотка, одеколонът винаги е имал ободряващ енергиен тласък и в същото време е непреходно елегантен.

Любовта и страстта към изкуството на бижутата са отразени във всяка бутилка. Парфюмните бутилки са креативно проектирани и сами по себе си изглеждат като малки съкровища. Едва ли друга серия от аромати на марката олицетворява тази страст повече от Bvlgari Omnia. Всяка от вариациите на аромата носи името на скъпоценен камък. В гамата ще откриете Bvlgari Omnia Amethyste, Omnia Crystalline, Omnia Coral или Omnia Pink Sapphire.

Парфюмната вода Bvlgari Goldea е истинска златна находка. Изцяло в злато, бутилката напомня слънчевата корона на египетската богиня Хатор. Няма дама, която да ползва парфюмната вода Goldea от Bvlgari и да не се чувства като богиня.

Колекцията от аромати на Bvlgari Splendia също е много популярна. Флоралните нотки на отделните парфюми са характерни за женствената линия: Splendia Jasmin Noir, Splendia Tubereuse Mystique, Splendia Patchouli Tentation и Splendia Magnolia Sensuel. Кралиците на цветята, предназначени за кралиците сред жените.

На DOUGLAS.BG, освен ароматите на Булгари, ще откриете и богати подаръчни комплекти, обогатени с продукти като лосион за тяло, душ гел, сапун или несесер, които да допълват основния парфюм.  

Открийте мъжки парфюми Bvlgari онлайн на DOUGLAS.BG – символ на мъжествеността.

Мъжките аромати на Bvlgari се характеризират не само със своята мъжественост и сила, те имат собствен дух и харизма – точно като господата, които ги носят. Мъжът на Bvlgari не е просто мъж. Той е олицетворение на мъжествеността и винаги е в движение със стил. Bvlgari Aqva pour Homme обгръща господата със свежестта и силата на морето. Този аромат подчертава характера на своя притежател чрез водната стихия.

Всяка вариация на аромата от Bvlgari Man е различна и същевременно мощна. Например, Bvlgari Man in Black ви отвежда в пустинята на Африка с мъжествена нотка на абанос и ориенталски аромати. Bvlgari Man Wood Essence успява да улови енергията на природата, в хармония с околната среда. Bvlgari Man Terrae Essence  e топъл и инстинктивен дървесен подпис с ветивер, капсулиращ несравнимата щедрост на земята.

С мъжките аромати от Bvlagri ще спечелите сърца. Покажете кой сте със съблазнителните и уникални ароматни композиции на Bvlgari. На DOUGLAS.BG можете да откриете и мъжки комплекти Bvlgari с няколко продукта от същата серия.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.