BABOR

Филтри
на страница
Филтри
на страница

BABOR Cosmetics - луксозна козметика от Германия 

Babor е реномирана марка в света на козметиката, известна с висококачествените си продукти и иновативната грижа за кожата. От основаването си досега Babor се е превърнала във водеща световна марка, която е ценена както от клиентите, така и от професионалистите.

През 1956 г. химикът Михаел Бабор основава едноименната козметична компания. Той разработва и революционен продукт - HY-OL олиото, което е абсолютно уникален продукт в света на грижата за кожата. Многократно награждавано, това подхранващо двуфазно олио е сред най-продаваните продукти на марката.

И до днес Babor е известна с луксозната си, щадяща кожата козметика. Марката се характеризира по-специално с естествените си активни съставки. Основна роля играят използваните местни суровини, като например водата от района на Айфел. Счита се, че термалната вода и водата от вулканични извори, използвани от Babor, имат лечебен ефект.

Козметиката на Babor е популярна в Германия и извън нея, тъй като е не само изключително ефективна, но и натурална и веганска. Марката напълно избягва тестването върху животни и използването на животински съставки. 

Козметика Babor е изискана грижа, подходяща дори за чувствителна кожа. Всички продукти са без микропластмаса, парафин, парабени, сулфати, глутен, ацетон, пигменти и оцветители, лактоза, подходящи за чувствителна кожа, фталати и амоняк.  

Какви продукти BABOR ще откриете в оторизиран онлайн магазин Douglas 

В онлайн магазин Douglas ще откриете продукти Babor за подхранена и сияйна кожа, изразителен поглед и съблазнителни устни.

Марката с елегантната черна роза в логото си, символизираща вечна красота, е известна със своите енергийни ампули. При нас ще откриете различни видове Babor ампули, подходящи за различните нужди на кожата. Ампулите Babor Power Serum Peptides имат стягащо и изглаждащо действие. Те комбинират 3 биомиметични пептида с органичен силициев диоксид и 2D хиалуронова киселина. При нужда от освежаване и блясък на уморена кожа подходяща опция са ампулите Babor Perfect Glow. Формулата им с активни съставки спазва clean beauty принцип, т.е. в нея няма да откриете глутен, лактоза, минерални масла, парабени, силикони и микропластмаси.

За да подмладите кожата по време на сън и да ѝ позволите да се регенерира пълноценно, изберете ампули Babor Active Night. Комбиниращи активни съставки с доказано действие и комплекс от серамиди, те помагат за укрепване на кожната бариера и редуциране на бръчките. В гамата с ампули на бранда ще намерите и такива с лифтинг действие, с колаген за еластичност, за хидратация и други.

В гамата на почистващите продукти на марката са включени почистващи млека и балсами, маски, ексфолианти и гелове. Почистващата пудра Babor Enzyme Cleanser е един от най-популярните им продукти. С витамин C и ензими от папая, пудрата има кератолитичен ефект. Тя успешно премахва себум, мъртви кожни клетки и мръсотия, за да разкрие свеж и равен тен. 

Ако предпочитате балсами за почистване и тонизиране на кожата, Babor Cleansing Balm осигурява дълбоко почистване на кожата, чак до порите, но без да я пресушава или да уврежда кожната бариера. Балсамът с активни съставки като рицин, хиалуронова киселина, масло от марула и други оставя копринено мека кожа с добре балансиран микробиом. 

Сред почистващите млека на немската марка може да се открие подходящо за всяка кожна нужда. Например Babor Phyto Calming e подходящо за чувствителна кожа, нуждаеща се от успокояване, а Babor Phyto Hydrating – за хидратация, ревитализиране и ободряване. 

Освен продукти, подходящи за щадящо почистване и обновяване на кожата при нас ще откриете и широка гама продукти Babor за ежедневна грижа, включително серуми, овлажнители, слънцезащитни продукти и др. Тези продукти са предназначени за оптимално овлажняване на кожата, защита от влиянието на околната среда и придаване на сияен и здрав вид. 

Дори и за чувствителните типове кожа продуктите на Babor помагат за успокояваща грижа и освежен тен. Кремовете за лице на Babor са известни с висококачествените си формули, включващи съставки като пчелно млечице и хиалуронова киселина. Сред най-популярните в гамата е луксозният дневен крем Babor HSR Lifting, който помага за видимо редуциране на всички видове бръчки и забавяне появата на нови. Освен Babor HSR Lifting крем, при нас ще откриете и други продукти против стареене от линия HSR Lifting като крем за шия и деколте Babor HSR Neck Decollete cream и серум Babor HSR Lifting anti-wrinkle serum.

С широка гама от кремове за лице, предназначени да отговорят на различните нужди на различните типове кожа и проблеми, Babor предлага цялостно решение за здрава и сияйна кожа.

Козметиката Babor е символ на лукс, качество и иновации в грижата за кожата. В онлайн магазин Douglas ще намерите бляскави пудри, контуриращи продукти, руж и фон дьо тен флуиди от бранда за равномерен и озарен тен. При тъмни кръгове и несъвършенства в околоочната зона може да изберете коректор Babor, след което да оформите веждите с молив и гел за вежди. Искате подчертани очи и бляскав поглед? Различните спирали от немския бранд могат да помогнат. Изберете Babor Ultimate + Volume Mascara за обем, Perfect Separation & Length за издължени и разделени мигли или Extra Curl + Volume за извити мигли с максимум обем. Накрая завършете визията с кремообразно матово червило Babor Matte Lipstick, което подхранва устните и им придава неустоим цвят. За дамите, предпочитащи лекия блясък са подходящи гланцът за обем Ultra Shine или подхранващо олио Super Soft Lip Oil

Изберете грижа за кожата и козметика BABOR от онлайн магазин Douglas

На DOUGLAS.BG ще откриете високоефективните продукти BABOR, с които да се погрижите за кожата, както и първокласна козметика от бранда за безупречна грим визия. 

Благодарение на нейната широка гама от висококачествените и ефективни продукти, които отговарят на индивидуалните нужди на различните типове кожа и проблеми, марката се е утвърдила като едно от водещите имена в козметичната индустрия. Онлайн магазин Douglas предлага голяма гама продукти от иновативната марка за грижа за кожата от Германия.

В нашия сайт можете бързо и лесно да разгледате и подберете подходящите за вас продукти, които да получите с доставка до наш магазин или до адрес. Можете да посетите и физическите ни магазини, където нашите експерти по красота с удоволствие ще ви консултират.

Не забравяйте да се присъедините към нашата лоялна програма, за да трупате точки в своята Douglas Beauty Card и да се радвате на ексклузивни промоции и отстъпки!

Изберете своята нова грижа за кожа и козметика Babor, направете поръчка и станете част от света на Douglas, изпълнен с красота, мода, стил!

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.