‎‏‏‎ ‎

Acqua di Parma е създадена през 1916 г. от барон Карло Маняни, в гр. Парма, със сътворяването на неговия личен одеколон, Colonia. Истинската изтънченост никога не остава незабелязана, и от вътрешния кръг познати и приятели, личният аромат прераства в марка, превърнала се в световна икона на италианския стил и предлагана от италианските шивачи като завършващ щрих към изработения по мярка костюм за знатните, изискани господа.

Днес Acqua di Parma е символ на италианската изтънченост, дискретен лукс и майсторство! Вдъхновяваща със своето богато наследство, тя не спира да се развива, за да остане винаги актуална и непреходна.

Открийте необятната слънчева вселена на Colonia, красотата на благородните италиански градини, вплетена в женствената колекция Le Nobili, вибриращите аромати Blu Mediterraneo, разказващи за емблематичните места на Средиземноморието и носещи усещане за well – being, или най-възвишеният израз на парфюмерийното изкуство – Signatures of the Sun. Линията Barbiere съчетава продукти за бръснене, грижа за кожата и косата предназначени за изискания и модерен мъж.

Всички продукти на Acqua di Parma са произведени в Италия от традиционни занаятчии, използващи само най-висококачествени съставки и носят автентичността, безупречния стил и изисканост.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.