LOVREN For Men 4In1 Crema Uomo Дневен крем

Крем за лице за мъже 4в1
Код на продукта:
066183
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Перфектна комбинация от активни съставки, комбинирани в хидратиращ и защитен крем за лице, създаден специално за мъже и подходящ за чувствителна кожа.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
50ML
17,19 лв.
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Дневен крем Какъв проблем решава: Хидратация Основна полза: Хидратира кожата Основни предимства на формулата : Без оцветители, Без парабени Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: МЪЖКА КОЗМЕТИКА
Описание на продукта

Формулиран с витамини, екстракти и растителни масла, внимателно подбрани заради техните успокояващи, противовъзпалителни, овлажняващи и защитни свойства. Крема има лека текстура и попива в дълбочина в кожата, което позволява лек мазаж на кожата без натоварване.

  1. Крем за лице против бръчки - специално изработен за интензивна хидратация на мъжката кожа, осигурява стегнатост и еластичност и стимулира регенерацията на клетките. 
  2. Защитен крем за бръснене за чувствителна кожа - специална формула за предотвратяване на дразненето, получено по кожата след бръснене: подхранва и омекотява косата, улеснява бръсненето и намалява риска от порязване или увреждане на кожата. 
  3. Успокояващ крем след бръснене Успокоява сърбежа и / или дразненето, причинено от бръснене, намалява зачервяването, овлажнява и веднага дава усещане за свежест и комфорт. 
  4. Балсам за брада Подхранваща и хидратираща формула, идеална за грижа за брадата. Помага за преструктуриране на косъма, като го прави по-мек, по-кадифен и по-лесен за разресване.

Не се изисква изплакване.

Начин на употреба
Нанесете нужното количество сутрин и вечер. Масажирайте докато продукта попие в кожата.
Напишете вашето мнение
Оценете: LOVREN For Men 4In1 Crema Uomo
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.