KYLIE SKIN Serum Day Moisturising Серум

Код на продукта:
063248
+7 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

ПОЧИСТВАНЕ + ИЗГЛАЖДАНЕ Моят Clarifying Serum е концентрирана формула, обогатена с ниацинамид и цинк PCA, която помага за изчистването и изравняването на тона на кожата, както и за изглаждането на текстурата ѝ.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
20ML
71,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Серум Основна полза: ЗАЩО ТОЗИ ПРОДУКТ Е СПЕЦИАЛЕН: • Формула 3 в 1, която прави кожата на лицето ви сияйна, здрава и с равен тон. • Нежна формула, която помага дори на чувствителната кожа да се успокои. • Леката като вода, немазна текстура попива бързо, като се приспособява неусетно към вашата обичайна грижа за кожата. • Страхотен за всички типове кожа, особено за смесена към мазна кожа. • 3% ниацинамид: Съставка, която е звезда навсякъде, позната още като витамин B3 – помага за свеждането до минимум на появата на пори и подобрява текстурата и тона на кожата. • 1% цинк PCA: Антимикробен екстракт, който помага за баланса и прочистването на лицето ви, за да изглежда кожата ви по-гладка и здрава. • Натриев хиалуронат: Форма на хиалуронова киселина, която помага за възстановяването на влажността на кожата. • Манделова киселина (AHA: алфа-хидроксикиселина): Нежен химичен ексфолиант, извлечен от горчиви бадеми, който помаха за изглаждането на текстурата на кожата. • Веган**, без тестване върху животни (само за САЩ), без глутен (само за САЩ), без добавени аромати, дерматологично тестван ** Формулата не съдържа съставки от животински произход. Пол: Дамски Вместимост: 20ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
ПОЧИСТВАНЕ + ИЗГЛАЖДАНЕ Моят Clarifying Serum е формула 3 в 1, която помага за изчистването и изравняването на тона на кожата, както и за изглаждането на текстурата ѝ. Този мощен серум осигурява тройно действие за съвършена кожа във времето: работи за свеждането до минимум на появата на пори, намалява несъвършенствата и подобрява вида на тъмните петна за по-балансиран и равен тон на кожата. Този лек като вода, бързопопиващ продукт е задължителен за по-чиста и по-добре изглеждаща кожа.
Начин на употреба
Нанесете няколко капки от серума върху почистена, суха кожа по цялото лице и шията, а след това масажирайте, като избягвате областта около очите. • Комбинирайте с моя Clarifying Exfoliating Toner, за да подпомогнете още повече подобряването на текстурата на кожата и да сведете до минимум появата на пори. • Използвайте веднъж дневно – сутрин или вечер, и продължете с вашия хидратиращ продукт. Нанесете слънцезащитен крем преди излагане на слънце, тъй като този продукт съдържа AHA.
Състав
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc Pca, 1,2-Hexanediol, Alanine, Alcohol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Caprylyl Glycol, Cirsium Eriophorum Callus Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Creatine, Erythritol, Glycine, Levulinic Acid, Magnesium Aspartate, Mandelic Acid, Menthyl Lactate, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, Saccharide Hydrolysate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Sodium Levulinate, Urea, Xanthan Gum, Xylitol, Xylose.
Напишете вашето мнение
Оценете: KYLIE SKIN Serum Day Moisturising
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.