KYLIE COSMETICS Kybrow Highlighter Пудра за вежди

МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ Ексклузивно
Код на продукта:
conf-60630
+4 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Моят хайлайтър за вежди добавя завършек на всеки облик на очите. Нанесете под извивката на веждите, за да добавите дълбочина, или към вътрешния ъгъл на очите за дълготраен блясък. Тази устойчива на гънки формула е веган.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 41,99 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Пудра за вежди Основна полза: • Издържа цял ден • Веган*, чист състав** * Формулата не съдържа съставки от животински произход. ** Открийте платформата за чист състав на Kylie: връзка към страницата „Чист състав“ Консистенция: Молив Срок на годност след отваряне: 18M
Описание на продукта

Защо този продукт е специален:

Моят хайлайтър за вежди Kybrow Highlighter добавя завършек на всеки облик на очите. Нежна и копринена формула, налична в шест нюанса, за да отговори на всички тонове на кожата, и в два ефекта: матово и блестящо.

"Аз го нанасям под извивката на веждите, за да добавя повече дълбочина на облика на очите, или към вътрешния ъгъл на очите, за да добавя блясък. Този продукт е идеален също така и като основа за сенки за очи. " - Kylie Jenner

Тази кремообразна и лека като перце формула е перфектна за добавяне на дълбочина и озареност към областта около очите и веждите, идеална за всеки тон на кожата.

Нейната високо смесителна текстура се споява лесно и безпроблемно с кожата, за да постигнете естествено изглеждащо подчертаване. Наличен в матов и блестящ ефекти, които позволяват да създадете озарен и плавен завършек или да акцентирате върху извивката с ефект на блясък, неговият сияен, дълготраен и нелюспещ се озаряващ ефект ще допълни прекрасно вашия околоочен грим.

Начин на употреба
Нанесете под веждите, като следвате извивката и леко смесвате.
Състав
DIMETHICONE, MICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, LAUROYL LYSINE, CAPRYLYL METHICONE, STEAROXYMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER, OCTYLDODECANOL, POLYETHYLENE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, DICALCIUM PHOSPHATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, TIN OXIDE, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-:IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)].
Напишете вашето мнение
Оценете: KYLIE COSMETICS Kybrow Highlighter
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.