DOUGLAS ПРЕПОРЪЧВА:

» Регистрирайте се, като създадете ваш клиентски профил на https://douglas.bg/customer/account/login/ и ще получите талон за -10 лв. отстъпка.

» Промоцията ще бъде активна само в периода от 20.08.2021 г. до 20.09.2021 на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки. Отстъпката е в размер на -10 лв. и важи за покупки на стойност над 50 лв.

» След успешна регистрация, ще получите e-mail с код за отстъпка, който трябва да въведете в потебителската кошница:


» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.