KENZO Homme Marine Тоалетна вода (EDT)

Код на продукта:
conf-73033
+16 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

KENZO HOMME Eau de Toilette Marine е новият мъжки парфюм с аромат на слънчеви и солени летни дни.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 166,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Тоалетна вода (EDT) Пол: Мъжки Категория аромат: Морски / Акватичен, Дървесен Връхни нотки: МОРСКИ АКОРД Средни нотки: ИЛАНГ-ИЛАНГ Базови нотки: САНДАЛОВО ДЪРВО,МУСКУС
Описание на продукта
KENZO HOMME Eau de Toilette Marine е новият мъжки парфюм с аромат на слънчеви и солени летни дни. Вдъхновен от чувствеността на кожата на излизане от морската вода, свежа и солена, той ни пренася на място за свобода и бягство. KENZO HOMME Eau de Toilette Marine е най-ободряващият, но и най-слънчевият от четирите аромата в семейството и е създаден от майстора парфюмерист Куентин Биш. Енергизиращата свежест на морския акорд се слива с бляскав иланг-иланг и заедно са стоплени от кремообразно сандалово дърво и комфортен мускус. В тон с ангажираността на марката, KENZO HOMME Eau de Toilette Marine съдържа 95% съставки с естествен произход*. Прозрачният синьо-зелен флакон на KENZO HOMME Eau de Toilette Marine пресъздава цвета на морето, което се слива с хоризонта. Формата му говори за силата и гъвкавостта на бамбука - дизайнът е изцяло вертикален. Капачката е като отсечена с катана, самурайски меч. Тъй като KENZO PARFUMS има грижата за по-красив свят, капачката на KENZO HOMME спестява 34% пластмаса, а за флаконите се използват 15% рециклирано стъкло. Флаконът е предпазен чрез непреработен пълнеж и картон, сертифицирани от FSC® (Forest Stewardship Council®). * според стандартите на ISO 16128
Начин на употреба
Напръскайте желаното количество на поне 20см от кожата. Можете да нанасяте няколко пъти на ден. Пазете очите и не нанасяйте на раздразнена кожа. Пазете от деца.
Състав
ALCOHOL, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linalool, Eugenol, Geraniol, Limonene, Citronellol, CI 60730 (Ext. Violet 2).
Напишете вашето мнение
Оценете: KENZO Homme Marine
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.