Jardin Boheme Tentation Délicate Парфюмна вода (EDP)

Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
074952
+9 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Екстравагантен, флорален аромат 

Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
50ML
95,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Дамски Връхни нотки: лимон, червен пипер, зелени листа Средни нотки: жасмин, роза Базови нотки: кехлибар, ветивер, мускус. Срок на годност след отваряне: 36 м Вместимост: 50ML Beauty категория: ДАМСКА ПАРФЮМЕРИЯ
Описание на продукта

Изпитайте чувствената аура на Jardin Bohème Tentation Délicate! Екстравагантният аромат впечатлява с комбинация от остри, пикантни и флорални съставки: лимон и пипер са заобиколени от зелени листа, а жасмин и роза добавят деликатни флорални акценти. Парфюмната вода е завършена от кехлибар, ветивер и мускус. Изживяването с този многообразен аромат е съблазнително като омагьосана градина!

Jardin Bohème е чувствено ароматно пътешествие в мистериозна бохемска градина (на френски Jardin Bohème). С всичките си многобройни съблазнителни ухания на сладки цъфнали дървета и храсти, свежа зеленина и разкошни плодове, тя ни изкушава, без да подозираме, че се разхождаме из нея и срещаме неочакваната красота във всеки ъгъл. От мистериозната и завладяваща зора, през успокояващата топлина на деня, до разкошната и скъпоценна красота на нощта, Jardin Bohème ви кани да се срещнете с многото аспекти на завладяваща бохо градина, която олицетворява желанието за свобода, себеоткриване, себереализация и радост от живота.

Начин на употреба

Напръскайте от разстояние около 30 см. на кожата върху топли пулсиращи точки (китки, шия, зад ушите) или пръснете във въздуха и преминете през ароматния облак. Можете да нанасяте няколко пъти на ден. Пазете очите и не нанасяйте на раздразнена кожа. Пазете от деца.

Оценка на потребителите
  1. Нежен паромат за една специална жена!
    Експлозия от загадъчни, леки, пролетни аромати, които те пренасят на едно вълнуващо пътешествие, което искаш никога да не свършва!

    Мнение от Стефанова,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Jardin Boheme Tentation Délicate
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.