Happy Weekend

 -15% при покупка на 2 продукта и

 -20% при покупка на 3 или повече продукти

 

* Условия на кампанията HAPPY WEEKEND

»  Кампанията HAPPY WEEKEND се организира от „ПАРФЮМЕРИ ДЪГЛАС БЪЛГАРИЯ“ ООД (Търговецът) и е валидна във всички физически магазини DOUGLAS & BEAUTY ZONE, както и в онлайн магазина на сайта www.douglas.bg. В периода на кампанията HAPPY WEEKEND на всеки, който закупи 2 продукта се предоставя отстъпка от общата стойност на поръчката в размер на 15%, при 3 или повече продукти - отстъпката от общата стойност на поръчката е 20%.

» Период на кампанията

ПРЕДПРЕМИЕРА - кампанията HAPPY WEEKEND -15% при покупка на 2 прорукта и -20% при покупка на 3 или повече продукти е активна един ден по-рано ОНЛАЙН на www.douglas.bg  от 20.10.2022 г. и е валидна до 23.10.2022 г.

» Във физическите ни магазини кампанията стартира от 21.10.2022 г. и е валидна до 23.10.2022 г.

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки с изключение на:

  •  
  • продукти от категория Коледни календари;
  • продукти от марката The Ordinary;
  • вече намалени продукти по други текущи промоции;
  • при закупуване на GIFT CARD;
  • продукти с онлайн цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE  и лейбъл DOUGLAS PRICE Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

» Отстъпката е в размер на -15% при покупки на 2 продукта и -20% при покупки на 3 или повече продукти. Преди изчисляване на отстъпката, от общата стойност на поръчката автоматично се изключва стойността на продуктите, които не са включени в промоцията.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 15% ще бъде начислена в кошницата след добавяне на 2 продукта, които участват в промоцията. Когато продуктите станат 3 или повече, отстъпката ще се преизчисли и ще стане 20%.

» Поръчката на продукти от кампанията  Happy Weekend сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Отстъпките от кампанията не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.