HAPPY WEEKEND

 -15% при покупка на 2 продукта

 -20% при покупка на 3 или повече продукти

 

НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:

» Кампанията HAPPY WEEKEND е валидна във физическите парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE и онлайн на DOUGLAS.BG!

» Промоцията ще бъде активна само в периода от 22.10.2021 г. до 24.10.2021 г.

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки. Отстъпката е в размер на -15% при покупка на 2 продукта на един касов бон/една онлайн поръчка и -20% при покупка на 3 или повече продукта в един касов бон/ една онлайн поръчка.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията HAPPY WEEKEND сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 15% ще бъде начислена в кошницата след поставяне на 2 продукта, които не участват в друго намаление. Когато броят продукти достигне 3 отстъпката ще се преизчисли и ще стане 20%.

» Промоцията не важи за продукти с трайно намалена цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE  Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

» Промоцията не важи за техника.

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

 

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.