HAPPY LOYAL DAYS

 14-17 Септември -20% при покупка над 49 лв. с Beauty CARD*
САМО НА DOUGLAS.BG - Ранен достъп на 13.09. с дигитална
Beauty CARD

 

* Условия на кампанията HAPPY LOYAL DAYS

»  Кампанията HAPPY LOYAL DAYS се организира от „ПАРФЮМЕРИ ДЪГЛАС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД (Търговецът) и е валидна във всички физически магазини DOUGLAS & BEAUTY ZONE, както и в онлайн магазина на сайта www.douglas.bg. В периода на кампанията HAPPY LOYAL DAYS на всеки притежател на клиентска карта BEAUTY CARD, който закупи продукти на стойност равна или по-голяма от 49 лева, се предоставя отстъпка от общата стойност на поръчката в размер на 20%. Отстъпката се предоставя само за клиенти, които притежават и представят клиентска карта BEAUTY CARD в момента на покупката. Можете да заявите своята нова BEAUTY CARD или да дигитализирате своята съществуваща BEAUTY CARD по всяко време в хода на кампанията и да получите отстъпка при условията на кампанията.

» Период на кампанията

» ПРЕДПРЕМИЕР9А - кампанията HAPPY LOYAL DAYS -20% при покупка над 49 лв. С Beauty CARD е активна един ден по-рано онлайн на www.douglas.bg от 13.09.2023 г. и е валидна до 17.09.2023г.

» Във физическите ни магазини кампанията стартира от 14.09.2023 г. и е валидна до 17.09.2023 г.

» За да ползвате отстъпката в онлайн магазина, е необходимо да имате регистриран профил на сайта www.douglas.bg и в него да е добавена активна клиентска карта Beauty CARD. Преди да добавите продукти в кошницата си, трябва първо да влезете в профила си на сайта www.douglas.bg или ако все още нямате профил, да се регистрирате на www.douglas.bg. Ако в профила ви няма добавена клиентска карта Beauty CARD (проверете в Меню Beauty CARD на профила Ви), трябва да дигитализирате своята карта Лоялен клиент - Beauty CARD

» Ако нямате карта Beauty CARD, е необходимо да заявите такава. Вижте как:

» Не забравяте да добавите и 2 мостри по избор за покупки над 100 лв.

В периода от 13.09.2023 г. до 17.09.2023 г. при ОНЛАЙН покупка на продукти над 150 лв., получавате допълнително и ПОДАРЪК- комплект с 3 мостри изненада. Важи САМО за покупки с BEAUTY CARD, само ОНЛАЙН до изчерпване на количествата.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. На всеки клиент, който има добавена в профила си активна дигитализирана карта Beauty CARD и е направил поръчка след като е влязъл в профила си на www.douglas.bg,, ще бъде начислена отстъпката от 20% в кошницата след достигане на сума от 49 лв. от продукти, които участват в промоцията.

 На клиенти, които са направили поръчка без да са влезли в профила си няма да бъде начислена отстъпка.

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки с изключение на:

  • вече намалени продукти по други текущи промоции;
  • при закупуване на GIFT CARD;
  • продукти, които са отбелязани с етикет DOUGLAS PRICE Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

» Отстъпката от кампанията HAPPY LOYAL DAYS не се комбинира с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден.

ДИГИТАЛИЗИРАЙ СВОЯТА BEAUTY CARD ТУК

» Ако нямате BEAUTY CARD, е необходимо да се регистрирате на www.douglas.bg и да заявите своята Beauty CARD. Научете как да направите това ТУК

ЗАЯВИ НОВА BEAUTY CARD ТУК

»Съветваме Ви първо да заявите през Вашия профил нова BEAUTY CARD   или да дигитализирате текущата си карта преди да направите поръчка. По този начин ще може да се възползвате от промоцията още при първата си поръчка. 

» В случай, че изберете да направите заявка за BEAUTY CARD през потребителска кошница (в момента на регистриране на нова поръчка), НЯМА  да се начисли отстъпка върху избраните от Вас продукти в тази първа поръчка.

» Отстъпката е валидна в периода на кампанията до изчерпване на количествата на продуктите. Поръчката на продукти сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки, в които клиентът е заявил, че желае да получи стоките и да заплати цената във физически магазин, клиентът ще получи viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» За периода от 13.09.2023 г. до 17.09.2023 г. няма да се натрупват Beauty точки.

» Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

» Уведомяваме Ви, че информацията на сайта www.douglas.bg относно наличностите на стоките във физическите магазини се актуализира на дневна база и са възможни разминавания между информацията на сайта и действителните наличности в магазините в периода между две актуализации.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.