HAPPY HALLOWEEN

  -20% на всички грим продукти

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията HAPPY HALLOWEEN е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само от 29.10.2020 г. до 31.10.2020 г. на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки от категорията ГРИМ. Отстъпката е в размер на -20% независимо от стойността на покупката.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията HAPPY HALLOWEEN сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 20% е отразена в цената на грим продуктите.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.