Gucci Guilty Eau de Toilette pour Femme Тоалетна вода (EDT)

Код на продукта:
conf-57785
+13 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Gucci Guilty Pour Femme Eau de Toilette за жени се отличава с характерен фужер аромат на здравец, който обикновено се използва в мъжките парфюми. Обогатен с амбра, интимният аромат на вълшебен цвят люляк излъчва топлина и изящество и оставя дълготрайно впечатление.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 137,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:
  1. КОМПЛЕКТ GUCCI Guilty Pour Femme Eau de Parfum
    Gucci КОМПЛЕКТ GUCCI Guilty Pour Femme Eau de Parfum Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 223,00 лв. 149,40 лв. Разлика: 73,60 лв.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Тоалетна вода (EDT) Пол: Дамски Категория аромат: Амбров Връхни нотки: ЗДРАВЕЦ, РОЗОВ ПИПЕР Средни нотки: ЛЮЛЯК Базови нотки: АМБРА, ПАЧУЛИ Срок на годност след отваряне: 36М
Описание на продукта
Ароматите Gucci Guilty Pour Femme и Pour Homme се появяват в нова кампания с участието на A$AP Rocky, Джулия Гарнър и Елиът Пейдж, която отправя покана да изследваме, да създаваме и да се свързваме с най-истинската си същност. Ода за себеприемането, приятелството и любовта във всичките ѝ форми, тоалетната вода за жени Gucci Guilty Pour Femme е амброво-цветен аромат, който предизвиква свеж поглед към съчетаването на чувствеността с автентичния живот. Gucci Guilty Pour Femme Eau de Toilette е доминиран от леката, свежа женственост на люлякови цветове с искрящ цитрусов нюанс, обгърнати от базовите нотки богата и чувствена амбра и пачули. Откривайки се в стила на класическия аромат на Gucci, сияйните връхни нотки на мандарина са комбинирани с розов пипер за ярка и жизнена свежест. В сърцето на този аромат, цветове от люляк се преплитат с плодовите нюанси на праскова и малина и с нотки египетски здравец, за да създадат един деликатен и хармоничен контраст. Накрая нотките на пачули и амбра разкриват топлина, напомняйки базата на парфюмната вода, за да придадат сила и чувственост на аромата. Флаконът е частично обвит в нюанс на метално розово злато със съответстваща капачка, на която е изобразено емблематичното за марката преплетено G лого.
Начин на употреба
Напръскайте Gucci Guilty Pour Femme Eau de Toilette за жени върху точките на пулса - шията, деколтето, китките - за да увеличите дълготрайността на аромата.
Състав
ALCOHOL · PARFUM/FRAGRANCE · AQUA/WATER · ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE · DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE · BHT · BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL · HYDROXYCITRONELLAL · HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE · LIMONENE · ALPHA-ISOMETHYL IONONE · GERANIOL · HEXYL CINNAMAL · CITRONELLOL · LINALOOL · BENZYL SALICYLATE · ISOEUGENOL · CITRAL · BENZYL ALCOHOL · CINNAMYL ALCOHOL · CI 19140/YELLOW 5 · CI 17200/RED 33 · CI 42090/BLUE 1
Напишете вашето мнение
Оценете: Gucci Guilty Eau de Toilette pour Femme
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.