BENEFIT COSMETICS Fluff Up Brow Wax Mini Гел за вежди

Вакса за вежди
Рейтинг:
80% of 100
Код на продукта:
073143
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Benefit Fluff Up Brow Wax създава пухкави, плътни вежди за нула време. Прозрачната формула с кремообразна гел текстура придава на веждите желаната форма и оставя естествено матово покритие.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
3ML
36,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Вместимост: 3ML Тип продукт: Гел за вежди Основна полза: Обем и уплътняване Завършек: Течни Основни предимства на формулата : Офталмологично тестван Срок на годност след отваряне: Beauty категория: ОЧИ
Описание на продукта
Benefit Fluff Up Brow Wax създава пухкави, плътни вежди за нула време. Прозрачната формула с кремообразна гел текстура придава на веждите желаната форма и оставя естествено матово покритие. Fluff Up Brow Wax също има подхранващи свойства: маслото от жожоба се грижи за косата, маслото от ший й придава еластичност и гарантира, че запазва своята еластичност - така че външният вид винаги е напълно естествен. Формулата може да се натрупва по желание, не се лющи или бели и върши работата си до 12 часа.
Начин на употреба
Разрешете от продукта в посоката на веждите си с помощта на апликатора, за да постигнете желаната форма.
Оценка на потребителите
  1. Лека фиксация и матов завършек
    Гелът е добра алтернатива за тези, които не искат косъмчетата са залепват за кожата им и да остават лъскави. Този гел дава посока на косъма и оставя матово покритие (почти невидимо за тъмни коси, а може би и съвсем невидимо ако сте със светла коса). Не се рони и не се вижда на дневна светлина, но е леко забележим (малко като напудрено) ако сте под изкуствено осветление.

    Мнение от Ivana,

  2. Лека фиксация и матов завършек
    Исках да опитам гел за вежди, който не оставя тъврде морки/лъскави космите и този продукт е точен, ако търсите това. Не фиксира косъмчетата много силно, а просто придава посока и лека текстура като при гел за коса. Не виждам да се рони и да оставя бели следи, както други, които съм ползвала, НО под изкуствена светлина се вижда леко побеляване на веждите ако имате тъмни такива. Моите са средно плътни и тъмно кафяви. Сигурно не би имало някакъв ефект на 'брашнено'при по-светли коси.

    Мнение от Ivana,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: BENEFIT COSMETICS Fluff Up Brow Wax Mini
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.