БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА! 

 

» Кампанията Free Shipping Weekend, БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за сайта DOUGLAS.BG важи в периода 18.07.2020 г. до 19.08.2020г. (включително).

» Промоцията важи за всички продукти, с изключение на марката The Ordinary!

» Поръчката на продукти от Free Shipping Weekend сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Обявените на сайта цени са финални.

» Промоцията се комбинира с други промоции, ваучери и талони за отстъпка, промокодове и отстъпка за рожден ден.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

Начин на визуализация в потребителската кошница

» При добавяне в кошницата на продукт/продукти на стойност до 80 лв., в кошницата ви ще бъде прибавен подарък БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, изобразен с това лого:

» Освен подарък БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, в кошницата на всяка поръчка до 80 лв. ще бъде начислена отстъпка в размер на 4 лв., която компенсира цената за транспорт, която ще бъде добавена към поръчката ви в последствие.

» Ако поръчката е на стойност до 80 лв., на втора стъпка от потребителската кошница, след избор на опция за доставка с куриер СПИЙДИ или ЕКОНТ, ще се начисли доставка в размер на 4 лв., която сума вече ще е извадена под формата на отстъпка от сметката ви.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.