FRANK BODY Dry Clean Volume Powder Продукт за коса без отмиване

Сух шампоан
Код на продукта:
063601
+4 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Сух шампоан
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: сряда, 01 май - петък, 03 май
35GR
49,90 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: За всеки тип коса Скалп: За всеки скалп Основна полза: Придава обем на косата Вместимост: 35GR Пол: Дамски Тип продукт: Продукт за коса без отмиване Основни предимства на формулата : Без аромати Срок на годност след отваряне: 12 months Beauty категория: ГРИЖА ЗА ОБЕМ ЗА КОСА
Описание на продукта
Frank Body се справя безпроблемно с разрошената коса със своя сух шампоан на прах без талк. Формулиран с диатомична пръст за балансиране на микробиома на скалпа, оризови трици за абсорбиране на масло и хидролизиран кератин, който попълва влагата на косата и скалпа, като същевременно поддържа силни кичури. Екологичната опаковка, която отхвърля традиционните аерозоли и е лесна за използване. Основни съставки: Диатомит: балансира микробиома. Косата на третия и четвъртия ден не само се нуждае от нещо, което да абсорбира себума, но и да гарантира, че бактериите не излизат извън контрол. Фино смлени оризови трици: Абсорбира себумът. Безопасна алтернатива на талка. Хидролизиран кератин: възстановява влагата в скалпа и косата, изглажда. Кератинът също се свързва с увредените протеини на косата, като поддържа стресираните кичури силни.
Начин на употреба
Стъпка 1. Разклатете като солница. Стъпка 2. Нанесете върху скалпа си. Стъпка 3. Масажирайте в корените си, за да абсорбира себума и да добавите обем между измиванията. Стъпка 4. Провокирайте, оформете и поиграйте с косата си.
Състав
Oryza Sativa (Rice) Powder, Tapioca Starch, Silica, Diatomaceous Earth, Sodium Bicarbonate, Hydrolyzed Keratin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Aqua, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate. Total Naturally Derived 94.99%
Напишете вашето мнение
Оценете: FRANK BODY Dry Clean Volume Powder
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.