FOREO UFO Mask Call It a Night x 7 Маска за лице

Call It a Night UFO™/UFO™ mini подхранваща и освежаваща процедура за лице
Код на продукта:
073850
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОЖАТА НА МЕЧТИТЕ СИ Call It a Night е освежаваща маска за лице, която дълбоко подхранва кожата и я прави по-мека за дълготрайно подмладено излъчване. Обогатена със зехтин и женшен, чистата формула е създадена да възстановява и разкрасява всеки тип кожа, особено онези, които страдат от сухота и умора. Можете да спрете да мечтаете за добре отпочинал и сияен тен – всяка от 7-те маски в пакета ще ви дари с кожата на мечтите ви! Съвместима с всички устройства UFO™, тази нежна процедура ще ви отнеме не повече от 90 секунди и ще ви даде незабавни резултати.
Виж пълното описание
Няма наличност
Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Маска за лице Какъв проблем решава: Маски и специална грижа Основна полза: Регенерира кожата Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Дамски Вместимост: 42GR Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОЖАТА НА МЕЧТИТЕ СИ Call It a Night е освежаваща маска за лице, която дълбоко подхранва кожата и я прави по-мека за дълготрайно подмладено излъчване. Обогатена със зехтин и женшен, чистата формула е създадена да възстановява и разкрасява всеки тип кожа, особено онези, които страдат от сухота и умора. Можете да спрете да мечтаете за добре отпочинал и сияен тен – всяка от 7-те маски в пакета ще ви дари с кожата на мечтите ви! Съвместима с всички устройства UFO™, тази нежна процедура ще ви отнеме не повече от 90 секунди и ще ви даде незабавни резултати. ПОЛЗИ • Освежаваща и подхранваща маска • Разработена на основата на корейски козметични формули, съдържаща екстракт от женшен и зехтин • Женшенът незабавно освежава кожата, разкривайки сияйния ви тен • Зехтинът дълбоко подхранва кожата и разкрива естествения ѝ блясък • Подходяща за всеки тип кожа СПЕЦИФИКАЦИИ • Необходимо е да се използва с устройството UFO™ или UFO™ mini (първо и второ поколение) от FOREO. • 90-секундна процедура за незабавни резултати • Естествени и безопасни съставки; не съдържа парабени, феноксиетанол, алкохоли или динатриев едетат • Не е тествана върху животни • Дерматологично тествана • Комплект от 7 индивидуални сашета 1. Подготовка и подхранване: Термотерапията отваря порите и влага подхранващия серум дълбоко под повърхността на кожата с помощта на трансдермални звукови пулсации. Подмладяващите червени LED светлини стимулират производството на колаген 2. Освежаване: Трансдермалните звукови пулсации се намаляват до ниска честота и се съчетават с червена LED светлина за подобряване на циркулацията на кръвта и възстановяване на еластичността на кожата за по-гладко и сияйно излъчване.
Начин на употреба
КАК СЕ ИЗПОЛЗВА • Пoставете маската Call It A Night на вашето устройство UFO™. Сканирайте баркода в приложението FOREO For You, за да започнете нанасянето. • Нежно плъзгайте устройството UFO™ с кръгови движения, докато се изключи. Втрийте остатъка от субстанцията в кожата си. • След това нанесете предпочитания от вас овлажняващ продукт или крем.
Състав
Aqua/Water/Eau, Methylpropanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Hydroxyacetophenone, Betaine, Carbomer, Arginine, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Parfum/Fragrance, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Crataegus Oxyacantha Fruit Extract, Gelidium Cartilagineum Extract, Panax Ginseng Root Extract
Напишете вашето мнение
Оценете: FOREO UFO Mask Call It a Night x 7
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.