FOREO Faq™ Silicone Cleaning Spray ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ

Код на продукта:
077569
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Създаден за лесно почистване на вашите любими силиконови антиейджинг устройства FAQ™, спреят за почистване на силикон FAQ™ Silicone Cleaning Spray помага вашата рутина да бъде възможно най-хигиенична. Чистата и ефикасна формула, без съдържание на алкохол и парабени, унищожава 99,9% от бактериите и микробите по силиконовите повърхности на устройствата FAQ, като удължава техния живот и подобрява ефективността им, докато поддържа високи стандарти на чистота като в професионална клиника.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: вторник, 07 май - сряда, 08 май
60ML
31,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ Пол: Дамски Вместимост: 60ML Beauty категория: УРЕДИ
Описание на продукта
Този ултрахигиеничен спрей е разрботен специално, за да почиства по най-добрия начин вашите силиконови устройства от марката FAQ™. Наслаждавайте се на лесно и ефективно почистване с FAQ™ Silicone Cleaning Spray. Чистата му и ефективна формула, без съдържание на алкохол и парабени, е усъвършенствана да поддържа високи стандарти на чистота като в професионална клиника. Спреят унищожава 99,9% от бактериите и микробите върху силиконовите повърхности на устройствата FAQ™, като удължава техния живот и подобрява ефективността им, докато едноврменно поддържа високи стандарти на чистота. Малко количество от разтвора е достатъчно, за да осигури напълно безопасно решение за чистота. Практичният спрей от 60 мл е удобен за носене по време на път, лесен за употреба и бързодействащ. • Осигурява най-хигиеничната и ефективна грижа за устройствата на FAQ™ • Отстранява 99,9% от бактериите • Премахва замърсяванията от силиконовата повърхност • Грижи се за състоянието на силикона, удължавайки живота на устройството • Бързодействаща формула ХАРАКТЕРИСТИКИ • Създаден за безупречно почистване на всички устройства от марката FAQ™ • Без съдържание на алкохол и парабени • Нежен и безопасен • Лесно нанасяне и избърсване • Удобен размер за път • Предлага се в бутилка от 60 мл
Начин на употреба
• Напръскайте цялата повърхност на вашия уред от марката FAQ™. Разнесете равномерно разтвора с пръсти по цялата повърхност. • Намокрете микрофибърна кърпа с топла вода и старателно избършете остатъците от спрея.
Състав
Water (Aqua), Butylene Glycol, Glycerin, Sodium C14-16, Olefin Sulfonate, Sodium Lauryl Sulfate, Disodium Lauroamphodiacetate, Poloxamer 184, Decyl Glucoside, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Thymol, Phenoxyethanol,DMDM Hydantoin, Triethanolamine.
Напишете вашето мнение
Оценете: FOREO Faq™ Silicone Cleaning Spray
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.