FOREO Faq™ P1 Manuka Honey Primer Специална грижа

Истински мед от манука за истински резултати и оптимална проводимост
Код на продукта:
077568
+14 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

С изобилие на истински мед от манука, този богат на нутриенти праймер може да изглежда сладък, но - обогатен с алантоин и комплекс аминокиселини - е сериозен в действието си. Първокласен продукт от Нова Зеландия, медът от манука е един от най-силните и полезни видове мед в света, задействал цялата мощ на природата, за да защитава и прави идеална единствената кожа, която вие притежавате. Поради своите изключителни антиоксидантни и овлажняващи свойства, праймерът видимо омекотява и подобрява еластичността за естествено подмладена кожа. Супер съставката в лайката, алантоинът, незабавно омекотява и овлажнява, като оставя кожата еластична и мека. Проектиран като проводим праймер, той е отличен партньор на устройствата от гамата FAQ™ 100, като осигурява безопасност и подобрени резултати от терапията за всички типове кожа.
Виж пълното описание
Няма наличност
30ML
146,00 лв.
Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Специална грижа Пол: Дамски Вместимост: 30ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
СЛАДКО ЛАКОМСТВО ЗА КОЖАТА ЗА ПОДГОТОВКА, ПРОТЕКЦИЯ И ПЕРФЕКТНОСТ С изобилие на истински мед от манука, този богат на нутриенти, лек, гелообразен праймер може да изглежда сладък, но - обогатен с алантоин и комплекс аминокиселини - е сериозен в действието си. Първокласен продукт от Нова Зеландия, скъпоценният мед от манука е един от най-силните и полезни видове мед в света, задействал цялата мощ на природата, за да защитава и прави идеална единствената кожа, която вие притежавате. Като разчита на изключителните антиоксидантни и овлажняващи свойства на меда от манука, праймерът видимо омекотява и подобрява еластичността за естествено озарена, по-гладка и младежки изглеждаща кожа. Собствената супер съставка на лайката - алантоинът, е създаден в природната лаборатория с любов към кожата, за да омекотява и овлажнява незабавно, да облекчава симптомите на дехидратация дори при най-сухата кожа, и да я направи еластична и мека, обогатена с дълготрайна хидратация. Проектиран като проводим праймер, той е отличен партньор на устройствата от гамата FAQ™ 100, като осигурява безопасност и подобрени резултати от терапията. Без вредни съставки, нежен и задълбочено тестван дерматологично, той е подходящ за всички типове кожа и връща времето назад само с тънък слой подхранваща защита. ПОЛЗИ • Богат на нутриенти мед от манука за по-мека, гладка и еластична кожа. • Антиоксидантите съживяват и защитават кожата за по-младежки вид. • Незабавно подхранена, по-здрава и млада кожа. • Хранителната влага омекотява сухотата и помага за по-здрава, озарена кожа. • Идеална проводимост за технологията EMS-Pro на гамата устройства FAQ™ 100 • Осигурява плъзгане без усилия и дърпане СПЕЦИФИКАЦИИ • Съвместим с технологиите в гамата устройства FAQ™ 100 • Създаден да усилва резултатите от RF & EMS технологиите • Безопасна и чиста грижа за лицето; формула без дълъг списък с нежелани съставки • Без феноксиетанол, парабени, алкохол, динатриев ЕДТА, минерални масла, алергени • Лека, гелообразна текстура, прозрачен • Козметика без жестокост • Дерматологично тествана формула • Подходящ за всички типове кожа • Наличен в шише 30ml и 2ml тестово саше
Начин на употреба
ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ • Почистете и подсушете кожата на лицето и шията. • Поставете тънък слой от праймера. • Следвайте с предназначените FAQ™ устройства. • Ако се използва самостоятелно, масажирайте с пръсти докато се абсорбира напълно.
Състав
Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tromethamine, Diethoxyethyl Succinate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Betaine, Panthenol, Honey Extract, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Disodium Phosphate, Aspartic Acid, Leucine, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Sodium Phosphate, Histidine, Methionine, Cysteine
Напишете вашето мнение
Оценете: FOREO Faq™ P1 Manuka Honey Primer
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.