FEET CALM Exfoliating Body Scrub Ексфолиант за тяло

Ексфолиант За Тяло
Код на продукта:
079300
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Ексфолиант За Тяло
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 09 май - петък, 10 май
125ML
32,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Ексфолиант за тяло Какъв проблем решава: Други Основна полза: Почиства Пол: Унисекс Вместимост: 125ML Beauty категория: ТЯЛО
Описание на продукта
Скрабът за тяло, богат на масла, протеини и витамини, е разработен, за да отстранява мъртвите клетки и да оставя кожата мека и гладка. Продуктът съдържа натрошени бадемови черупки - 100% естествена съставка, богата на масла, протеини и витамини, която спомага за премахването на мъртвите кожни клетки и оставя кожата гладка и мека. Този нежен ексфолиант с кремообразна текстура е идеален за суха и чувствителна кожа. Ден след ден кожата се изглажда, става по-мека и изглежда по-светла и гладка. Ексфолирането е важна стъпка, която трябва да се извършва два пъти седмично, а този продукт допълва ритуала ви за грижа за кожата. Продуктът е дерматологично тестван върху чувствителна кожа.
Начин на употреба
Използва се два пъти седмично. Започнете процедурата с топла вана или душ. Това ще спомогне за отварянето на порите и ексфолирането ще има желания ефект. Вземете обилно количество от продукта и нанесете върху влажна кожа, като масажирате нагоре от стъпалата към останалата част на тялото. Отмийте с обилно количество вода и се насладете на усещането за по-мека и гладка кожа.
Състав
Almond Shells, Glycerine
Напишете вашето мнение
Оценете: FEET CALM Exfoliating Body Scrub
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.