EVERY GREEN Restructurizing Mask - Damaged Hair Маска за коса

Маска за коса
Код на продукта:
079202
+4 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Серията за увредена коса съдържа активни съставки, които помагат за подобряване на външния вид на увредената коса. Резултат: Специалната формула, богата на витамини и мастни киселини, регенерира увредената коса, като я прави блестяща, еластична, пълна с обем и видимо здрава.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
1000ML
40,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: Увредена коса Скалп: Нормален скалп Основна полза: Подхранващ ефект Вместимост: 1000ML Пол: Дамски Тип продукт: Маска за коса Срок на годност след отваряне: 12M Beauty категория: ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ГРИЖА ЗА КОСА
Описание на продукта
Серията за увредена коса съдържа активни съставки, които помагат за подобряване на външния вид на увредената коса. Органичният зехтин е ефективен антиоксидант, който спомага за защитата на скалпа и фибрите на косата благодарение на високото си съдържание на витамин А и витамин Е, както и на наситени и ненаситени мастни киселини, необходими за копринена и дисциплинирана коса. Подходящ за всички типове коса. Помага за придаване на обем и блясък, както и за възстановяване на уврежданията, причинени от външни фактори и стилизиращи продукти. КЕРАТИН: е една от основните съставки на косата. В този случай кератинът спомага за регенерирането и защитата на косата, като уплътнява космените влакна. АРГАНОВО МАСЛО: богато на овлажняващи и подхранващи вещества, аргановото масло придава влага и блясък на косата от корена до върха. За коса, която е хидратирана, блестяща и мека на допир. Екстракт от растителн стволови клетки: активно предпазва от оксидативен стрес, като спомага за регенерирането на колагена и защитата от външни фактори, възстановявайки дори най-увредената коса. Подходящ за увредена и побеляла коса. Активни съставки: органичен зехтин, кератин, арганово масло и екстракт от растителни стволови клетки. Резултат: Специалната формула, богата на витамини и мастни киселини, регенерира увредената коса, като я прави блестяща, еластична, пълна с обем и видимо здрава.
Начин на употреба
Нанесете върху влажна коса, като разпределите продукта равномерно. Оставете да действа от 5 до 10 минути, в зависимост от степента на увреждане на косата. Изплакнете обилно.
Състав
AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CETRIMONIUM CHLORIDE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HYDROLYZED KERATIN, SYRINGA VULGARIS (LILAC) LEAF CELL CULTURE EXTRACT, MALTODEXTRIN, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.
Напишете вашето мнение
Оценете: EVERY GREEN Restructurizing Mask - Damaged Hair
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.