EVERY GREEN Protective Shampoo - Colored Hair Шампоан за коса

Шампоан
Код на продукта:
079205
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Шампоанът е подходящ за боядисана или обезцветена коса. Активни съставки: органично кайсиево масло, доматен сок, екстракт от невен, мляко от матча, пчелно млечице. Осигурява интензивно подхранване на косата, като предпазва и удължава цвета. Резултати: Нежно почиства, като защитава и удължава блясъка на цвета във времето. Интензивно овлажнява, като придава незабавна мекота и изключителен блясък, без да утежнява.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 02 май - понеделник, 06 май
500ML
24,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: За Боядисана коса Скалп: Нормален скалп Основна полза: Защитава цвета на косата Вместимост: 500ML Пол: Дамски Тип продукт: Шампоан за коса Срок на годност след отваряне: 12M Beauty категория: ГРИЖА ЗА БОЯДИСАНА КОСА
Описание на продукта
Боядисаната и увредена коса се нуждае от специфични процедури и продукти, които осигуряват специална грижа. В същото време щадящото третиране на боядисаната коса е изключително важно за запазване на блестящия и жив цвят. Защитата, овлажняването и блясъкът са задължителни за поддържане на здравословен вид и запазване на цвета. Активни съставки: Органично кайсиево масло: богато на наситени и ненаситени мастни киселини и ценено заради защитните си и ревитализиращи свойства, идеално за възстановяване на блясъка на цвета на косата. Сок от домат: богат на витамини, минерални соли и особено на ликопен, за регенериране на влакната на косата, осигуряващ ефикасно антиоксидантно действие. Екстракт от бял равнец: притежава овлажняващи свойства и предпазва скалпа от дразнене и агресия от външни фактори. Освен това регулира производството на себум и придава блясък, а косата остава мека на допир. Маточно желе: концентрат от антиоксидантни, енергизиращи и подхранващи съставки като флавоноиди, витамини (А, Е, В5) и минерални соли за възстановяване на здравето и жизнеността на косата. Шампоанът е подходящ за боядисана или обезцветена коса. Активни съставки: органично кайсиево масло, доматен сок, екстракт от невен, мляко от матча, пчелно млечице. Осигурява интензивно подхранване на косата, като предпазва и удължава цвета. Резултати: Нежно почиства, като защитава и удължава блясъка на цвета във времето. Интензивно овлажнява, като придава незабавна мекота и изключителен блясък, без да утежнява.
Начин на употреба
Нанесете върху влажна коса, като разпределите продукта равномерно. Изплакнете обилно.
Състав
AQUA (WATER), AMMONIUM LAURYL SULFATE, GLYCERIN COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, LAURETH-5, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT JUICE, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.
Напишете вашето мнение
Оценете: EVERY GREEN Protective Shampoo - Colored Hair
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.