ESTEE LAUDER Advanced Night Cleansing Balm Почистващ крем

разтварящ и почистващ грима балсам.
Рейтинг:
80% of 100
Код на продукта:
075514
+10 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Разтваря и премахва грима с грижовна 3 в 1 текстура.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
70ML
105,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 24 Тип продукт: Почистващ крем Основна полза: Разтваря и премахва грима с грижовна 3 в 1 текстура. Основни предимства на формулата : Без парабени, Без сулфати, Дерматологично тестван, Некомедогенен, Офталмологично тестван Пол: Дамски Вместимост: 70ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Надградено почистващо изживяване от експертът в нощната грижа, създадено да стартира вашия ритуал в грижата за кожата. Удоволствието и силата на 3 текстури в 1: Твърдият балсам се трансформира в деликатно почистващо масло, докато го масажирате върху кожата си. Добавете вода, за да изплакнете и формулата ще се трансформира още веднъж в нежно мляко, което се отмива лесно и не оставя следи. Незабавни резултати: • 99% казват, че кожата се чувства мека, гладка и подхранена* • 98% казват, че кожата се чувства комфортно* • 98% казват, че кожата изглежда и се чувства здрава* • 97% казват, че кожата има здрав, сияен блясък* Успокояващата, транформираща се формула включва богата на липиди маслена инфузия с 25% масло от шафранови семена, известно с това, че спомага за подхранването и възстановяването на кожата, като я поддържа мека и еластична. Нежно, но ефективно отстранява дори дълготраен и водоустойчив грим за лице, очи и устни, слънцезащитни продукти и замърсявания. Действа без да нарушава хидратиращата бариера на кожата. Оставя кожата мека, гладка и поддържана. Насладете се на познатата трансформираща текстура, аромат и формула на предишния нощен почистващ балсам на марката, в буркан с нов дизайн. *Потребителско проучване със 104 жени.
Начин на употреба
Всяка вечер масажирайте нежно върху суха кожа и затворени очи. След това изплакнете обилно с топла вода.
Състав
Ingredients: Ethylhexyl Palmitate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Polyethylene, Peg-5 Glyceryl Triisostearate, Water\Aqua\Eau, Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Algae Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile), Lavandula Angustifolia (Lavender), Methyldihydrojasmonate, Tocopherol, Bht, Linalool, Phenoxyethanol Моля, имайте предвид, че списъците със съставки могат да се променят или варират. Направете справка със списъка на съставките на продуктовата опаковка, която получавате, за най-актуалния списък на съставките.
Оценка на потребителите
  1. Cleansing balm
    Ефективен продукт

    Мнение от Тоника,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: ESTEE LAUDER Advanced Night Cleansing Balm
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.