ESCADA Fairy Love Тоалетна вода (EDT)

Код на продукта:
conf-61095
+7 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Обгърнете се в звездна фантазия с тоалетна вода ESCADA Fairy Love - едно искрящо, естествено и веган лимитирано ухание, изградено от свежа круша "Наши" и малини преминаващи в шлейф от жасминов букет.
Виж пълното описание
ПЦД: Pcd Price 127,00 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 73,00 лв.
Разлика: 54,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Тоалетна вода (EDT) Пол: Дамски Категория аромат: Флорален, Плодов Връхни нотки: Круша "Наши", малина Средни нотки: Естествен жасмин Базови нотки: Пристрастяващ лешник Срок на годност след отваряне: 36М
Описание на продукта
Всички, влюбени в ЛЮБОВТА, да се качват! В тоалетна вода ESCADA Fairy Love се сблъскват два свята - прималяването от първия прилив на любовта среща забавлението в лунапарка. Във въздуха се носи звезден прах, пада златист дъжд - добре дошли в един звезден и магичен свят, замайващо пътешествие в истински чистите емоции. Създадено да се адаптира към емоционалното състояние на дамата, която го носи, ESCADA Fairy Love е естествено ухание с грижа към природата - напълно веган, с 86% естествени съставки. Едно истински предизвикателно и с устойчиво производство ухание от Escada. Разходете се по градинската пътека и открийте какво се крие в огряната от слънце долина... Това е ухание за дамите със сърце, душа и непресъхваща романтика - преживяване, което се разкрива подобно на пътешествие към далечна земя. Омайваща магия се звърта около вас сякаш приказен прах. ESCADA Fairy Love е романтично, жизнерадостно цветно и вкусно ухание с блясък, сякаш от друг свят. Създадено от парфюмериста Натали Грация-Четто. Светли нотки на круша откриват забавлението, правейки път на сладки узрели малини. Момичешкия плодов нюанс на Fairy Love е опитомен от мистериозния ароматен жасмин в сърцето и лешник в базата - за лек и мистичен завършек. Това естествено ухание е поставено в светъл и цветен флакон - едно миниатюрно произведение на изкуството, на което да се насладите. Закачливата форма на сърце е един своеобразен портал към омагьосан приказен свят на нощното ви шкафче - символ на неувяхващата любов и магията около нас.
Начин на употреба
Нанесете аромата в зоните на пулса - китките, шията, гърдите, лактите и сгъвката зад коленете.
Състав
EDT: ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, COUMARIN, CITRAL, FARNESOL.
Напишете вашето мнение
Оценете: ESCADA Fairy Love
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.