ESCADA Cherry in Japan Тоалетна вода (EDT)

Рейтинг:
88% of 100
Код на продукта:
conf-64694
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Готови ли сте да избягате до най-емблематичната дестинация за това лято? Пренесете се в Токио с Escada Cherry in Japan - лимитирано издание тоалетна вода за жени!
Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Тоалетна вода (EDT) Пол: Дамски Категория аромат: Флорален Връхни нотки: Акорд череша Средни нотки: Жасмин Базови нотки: Семена тонка Срок на годност след отваряне: 36М
Описание на продукта
Това лято се потопете в динамичния и пулсиращ град Токио с Escada Cherry in Japan - лимитирано издание тоалетна вода за жени. Яркият аромат се отваря с искрящ черешов акорд, срещащ деликатни листенца от жасмин в сърцето на аромата и разтопяващ се в пристрастяваща основа на семена тонка. Свеж и натурален аромат с 86% естествени съставки, предназначен да ви пренесе направо до черешовите цветове в сърцето на парк Сумида в Токио. Escada Cherry in Japan Limited Edition обещава да ви зашемети от момента, в който погледнете кутията украсена с всичко, за което Токио ще ви накара да мечтаете. Красиво изваяният стъклен флакон е украсен с изображение на череша, а светлорозовата течност е допълнена от наситено розов преливащ лак. Създаден от Онорин Блан, която е страстна любителка на ароматите с артистичен дух. Композициите ѝ пренасят тези, които ги носят, в нови чувствени светове, предлагайки перфектна симбиоза от емоция и пристрастяване. Cherry in Japan Limited Edition за жени, който ще ви възхити и въодушеви това лято.
Начин на употреба
Напръскайте тоалетната вода върху точките на пулса по тялото- шия, деколте, китки, глезени- за да увеличите дълготрайността на аромата.
Състав
alcohol denat., aqua/water/eau, parfum/fragrance, butyl methoxydibenzoylmethane, hydroxycitronellal, limonene, coumarin, linalool, farnesol, ext. d&c violet no. 2 (ci 60730).
Оценка на потребителите
  1. Escada Cherry in Japan
    Изключително сладък,много приятен ,но е тоалетна вода и трайността му е около 4-5 часа.Но за почиталите на този вид парфюми си заслужава.

    Мнение от Nadezhda,

  2. Aleksova
    Хубав аромант,но не е дълготраен.

    Мнение от Liliya,

  3. ESCADA Cherry in Japan
    Рейтинг:
    100
    Прекрасен аромат!

    Мнение от Илиана ,

  4. Cherry in Japan
    след изчерпването на limited edition Cherry in the Аir преди години, ESCADA и Beauty Zone/Douglas отново сбъднаха моето желание за любим аромат. Благодаря!

    Мнение от Youlia,

  5. Поръчка
    Много бърза доставка, всичко беше наред.

    Мнение от Александра Михова ,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: ESCADA Cherry in Japan
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.