Коледа с DOUGLAS и VIBER

  -15% на всичко*

 с вашия персонален код за отстъпка

 

НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:
  1. ARIANA GRANDE REM
    Ariana Grande ARIANA GRANDE REM Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 82,00 лв. От 49,20 лв. Разлика: 32,80 лв.

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията Коледа с DOUGLAS и VIBER е валидна за продукти от всички марки. Отстъпката е в размер на МИНИМУМ -15% с промокода, който сте получили чрез своето персонално Viber съобщение. 

» Кода се комбинира с продукти, намалени с от -5% до -15%.

» Промокодовете са валидни в периода от 12.12.2021 до 18.12.2021 г. и от 20.12.2021 г. до 31.01.2021 г. САМО ОНЛАЙН на DOUGLAS.BG*.

» Ако все още не сте взели участие в играта на VIBER или искате да зарадвате и ваш близък с подарък от VIBER, можете да посетите и споделите този линк, използвайки VIBER messanger. 

» Празничната кампания на VIBER е валидна в периода от 12.12.2021 г. до 15.01.2021 г. т.е. промокодовете могат да бъдат получени в този период

» Поръчки, направени до 11:00 на 19.12.2021 г., ще се доставят преди Коледа.

» Поръчката на продукти от кампанията "Коледа с DOUGLAS и VIBER" сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» За да получите отстъпката, е нужно да въведете промокода, получен във вашето Viber съобщение в полето за промокод в кошницата.

» Системата автоматично ще изчисли отстъпката и ще видите крайната цена за вашата покупка.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

» Промоцията не важи за продукти с трайно намалена цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE.  Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

 

*Отстъпките не се комбинират с  други ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Отстъпката не важи за техника.
*Отстъпката не важи във физическите ни магазини!
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

 

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.