DOUGLAS COLLECTION

 -20% при покупка с доставка до физически магазин*

» Кампанията DOUGLAS COLLECTION -20% при покупка с доставка в наш физически магазин валидна в периода от 12.11.2020 г. до 30.11.2020 г. при покупка на продукти с марка DOUGLAS онлайн на страницата https://douglas.bg при избиране метод на доставка "Доставка във физическите парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE".

» Отстъпката е валидна в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампаниятаDOUGLAS COLLECTION -20% сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката се начислява в кошницата след избиране метода на доставка - Взимане от магазин и преминаване към стъпката за начин на плащане:

» При преминаване към стъпката за плащане вече ще виждате и начислената отстъпка:

 

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.