DEAL DAYS

 -12% на всички покупки над 120 лв.

 -22% на всички покупки над 220 лв.

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията DEAL DAYS е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само в периода от 26.01.2022 г. до 30.01.2022 г. на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки. Отстъпката е в размер на -12% при покупки на стойност над 120 лв. и -22% при покупки над 220 лв.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията DEAL DAYS сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 12% ще бъде начислена в кошницата след достигане на сума от 120 лв. от продукти, които не участват в друго намаление. Когато сумата достигне 220 лв. отстъпката ще се преизчисли и ще стане 22%.

» Промоцията не важи за продукти с трайно намалена цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE  Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.