COCOSOLIS ANANAS Suntan & Body Oil Олио за тяло

натурален продукт за бърз, наситен тен на плажа и в солариума
Код на продукта:
059689
+4 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Био масло за бърз и наситен тен на плажа и в солариума. Хидратира и подхранва кожата. Максимални резултати за минимално време.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - вторник, 23 април
110ML
45,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: Тип продукт: Олио за тяло Какъв проблем решава: Озаряване и сияние Основна полза: Спомага бързото образуване на наситен, дълбок и дълготраен тен, като същевременно задържа влагата в кожата и я прави по-мека, гладка и еластична. Подходящ за употреба под слънцето и в солариума. Максимални резултати за минимално време. 99.5% Натурални съставки, 100% от маслата в състава на ANANAS Suntan & Body oil са био сертифицирани, сурови и студено пресовани Основни предимства на формулата : Натурална Пол: Дамски Вместимост: 110ML Beauty категория: ТЯЛО
Описание на продукта
ANANAS е био продукт, който ускорява натрупването на бърз, равномерен, наситен и дълготраен тен на плажа и в солариума. Същевременно задържа влагата в кожата и я прави по-мека, гладка и еластична. С аромат на сочен ананас и апетитна ванилия. Използван ежедневно, интензивно хидратира и подхранва кожата, прави я еластична и кадифено мека. Представлява специален микс от чисти, натурални био масла, обогатени с натурален витамин Е. Той е естествен доставчик на витамини, минерали, биологично активни вещества  и антиоксиданти. Подходящ за хора с нежна или чувствителна кожа, за лице и тяло. Благодарение на чистия си състав дава на кожата най-доброто, което може да вземете от природата, ефектът е видим, а сладкият, сочен аромат на ананас ще подсили усещането за лято и безгрижна почивка! NOTE: Олиото не съдържа слънцезащитен UV филтър. При излагане на пряка слънчева светлина е препоръчително да се използва в комбинация със слънцезащитен продукт. Продуктът не е автобронзант. Прекомерното излагане на слънце представлява сериозна заплаха за здравето.
Начин на употреба
ЗА ТЕН ПОД СЛЪНЦЕТО И В СОЛАРИУМА Използвайте под слънцето, на плажа или в солариума. Нанасяйте върху кожата на лицето и цялото тяло. ЗА ВСЕКИ ДЕН ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА Прилаган ежедневно, прави кожата по-стегната, гладка и еластична. За постигане на оптимален ефект приложете непосредствено след душ, когато порите на кожата са отворени и готови да погълнат максимално количество от съставките на чистите сурови масла. За най-добри резултати нанасяйте докато кожата е все още влажна или мокра. МАСАЖ С АРОМА ЕФЕКТ Прекрасно за употреба като масажно масло с релаксиращ арома ефект.  NOTE: Олиото не съдържа слънцезащитен UV филтър. При излагане на пряка слънчева светлина е препоръчително да се използва в комбинация със слънцезащитен продукт. Продуктът не е автобронзант. Прекомерното излагане на слънце представлява сериозна заплаха за здравето. Начин на съхранение: Съхранявай на сухо и хладно място. Не съхранявай в хладилник. Продуктът се втвърдява при съхранение на ниска температура и в такъв случай трябва да се остави на стайна температура, за да се втечни.
Състав
COCOS NUCIFERA OIL*, COCONUT ALKANES, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER*, TOCOPHEROL, AROMA (COCONUT OIL*, EMOLLIENT FROM COCONUT OIL, SWEET ALMOND OIL*, JOJOBA OIL*, CACAO BUTTER*, NATURAL VITAMIN E, PINEAPPLE & VANILLA AROMA ) *Био сертифицирани съставки 99.5% Натурални съставки, 100% от маслата в състава на ANANAS Suntan & Body oil са био сертифицирани, сурови и студено пресовани
Напишете вашето мнение
Оценете: COCOSOLIS ANANAS Suntan & Body Oil
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.