Coach Eau de Toilette Тоалетна вода (EDT)

Ексклузивно
Код на продукта:
conf-42116
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Свеж, плодов, луксозен и модерен, Coach Eau de Toilette е флорално зелен парфюм, изпълнен с контрасти.

Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Тоалетна вода (EDT) Пол: Дамски Категория аромат: Флорален Връхни нотки: Круша Средни нотки: Роза алба Базови нотки: Бяла кедрова дървесина Beauty категория: ДАМСКА ПАРФЮМЕРИЯ
Описание на продукта

Coach Eau de Toilette е вдъхновен от спонтанната енергия и стила на Ню Йорк. Аромат, изпълнен с контрасти, той се разгръща с уханието на свежа круша, която проправя път на елегантна бяла роза алба, преди да се развие в базови нотки от чувствена кедрова дървесина. Емблематичното ухание е създадено от парфюмеристите Соня Констант и Натали Грасия-Сето. Като почит към историята на оригиналната американска къща за кожени аксесоари, женственият флакон отразява много от емблематичните кодове на Coach. Спрей-капачето е с формата на сребърна закопчалка със завъртане, имитираща характерното затваряне на чантите Coach. Висулка-етикет от розова кожа и полиран метал прибавя отличителен завършващ щрих. Неизменното лого, символ на майсторството на Coach - изображението на кон и карета, е деликатно гравирано в стъклото.

Начин на употреба

Дръжте парфюма на разстояние 15-20 см от тялото. Напръскайте върху пулсовите точки, като ключиците, китките и деколтето. Оставете да изсъхне без да разтривате отгоре. Опитайте се да не прекалявате с количеството. Можете да нанасяте няколко пъти на ден. Пазете очите и не нанасяйте на раздразнена кожа. Пазете от деца.

Състав
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, CI 172 (RED 33), CI 147 (RED 4), BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, CITRAL, ISOEUGENOL, LINALOOL
Напишете вашето мнение
Оценете: Coach Eau de Toilette
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.