CAUDALIE Vinoclean Make Up Removing Cleansing Oil Почистващо олио

ПОЧИСТВАЩО ОЛИО
Код на продукта:
070501
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Грижовното масло за премахване на грим на Caudalie е 100% натурално, почиства кожата от всякакъв грим, дори водоустойчив. Може да се използва както върху лицето, така и върху очите и оставя кожата невероятно чиста и ясна. 
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: вторник, 30 април - сряда, 01 май
75ML
21,80 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Почистващо олио Какъв проблем решава: Почиства и тонизира Основна полза: Почиства лицето. Почиства грима от лицето. Почиства водоустойчив грим. Подхранва кожата на лицето. Подхранва миглите. Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Дамски Вместимост: 75ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Vinoclean Cleansing Care Oil от Caudalie е формулиран с рициново масло, масло от сладък бадем, масло от гроздови семки и слънчогледово масло за нежно и дълбоко премахване на грима от лицето и очите.

Подходящо за всички типове кожа, дори чувствителна. Това масло за премахване на грим има предимството, че може да почиства всички видове грим, дори водоустойчив , като същевременно осигурява подхранваща и омекотяваща грижа за кожата. Маслената му текстура се превръща в мляко при контакт с вода, за нежно почистване и лесно изплакване, без да оставя мазен филм върху кожата.

Неговият деликатен 100% натурален аромат на сладък бадем ви предлага момент на благополучие и удоволствие по време на вечерното премахване на грима. Caudalie Vinoclean Cleansing Oil е екологично чист и вегански продукт за премахване на грим за лице и очи. Тази смес от 100% натурални растителни масла може да изтрие всички видове грим, дори водоустойчив.

Благодарение на изчистената си формула, Vinoclean олио за премахване на грим нежно премахва грима от лицето, очите и устните, подхранва, почиства и освобождава кожата от замърсявания, но също така се грижи за миглите благодарение на рициновото масло. Кожата е идеално почистена, без да е необходимо да използвате безкрайно памучни тампони!

  • 100% рециклирана пластмасова бутилка.
  • 100% съставки от естествен произход.
  • Некомедогенен, тестван под дерматологичен и офталмологичен контрол.
Начин на употреба
Загрейте малко почистващо масло Vinoclean в дланта на ръцете си. Масажирайте в суха кожа, като затворите очи. Емулгирайте с малко вода, след което изплакнете обилно с хладка вода. Подсушете внимателно лицето си с чиста кърпа. Съветът на Caudalie : Смесете почистващото масло с почистващата пяна Vinoclean Fleur de Vigne за ефект на "копринена пяна", за да предложите почистващо действие и премахване на грима с един жест от сухата и чувствителна кожа.
Състав
Helianthus annuus (sunflower) seed oil, polyglyceryl-4 oleate, caprylic/capric triglyceride, ricinus communis (castor) seed oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, vitis vinifera (grape) seed oil, tocopherol, parfum (fragrance).(147/071)
Напишете вашето мнение
Оценете: CAUDALIE Vinoclean Make Up Removing Cleansing Oil
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.